Recomandări și timp liber

Film cinema: Punct ochit… punct iubit!

Victor e cel mai bun asasin profesionist. Provenit dintr-o familie de respectati ucigasi, el e rece, calculat, eficientscortos, plicticos. Chiar si el stie asta, dovada fiind cinele festive cu prieteni imaginari cu care converseaza in franceza. Asta pana o intalneste pe Rose, urmatoarea lui tinta, o tanara hoata, care a tras pe sfoara pe cine nu trebuia. Ea e tot ce nu e el: rebela, haotica, plina de culoare si de viata, asa ca dupa o zi si o noapte de supraveghere el se indragosteste iremediabil de ea si, cand vine momentul… apasa pe tragaci si omoara asasinul angajat sa-l inlocuiasca! Bineinteles, nimic bun nu poate urma, insa totul e bine cand se termina cu bine… mai putin pentru pisica…

 

 Scenele in care Victor oscileaza fulgerator intre cariera si noile sale sentimente sunt sclipitor jucate de Bill Nighy, mama tomnaticului asasin si metodele ei de parenting te vor face sa razi in hohote, iar in ucenicul gasit intamplator de Victor ca sa duca mai departe afacerea familiei il vei recunoaste pe Rupert Grint, prietenul roscovan al lui Harry Potter, facand un rol adorabil.

 

 Gaseste o bona pentru copil, ia-ti sotul si mergeti la cinema! Va veti amuza impreuna la aceasta comedie neagra, isteata, tipic englezeasca si garantat veti ajunge acasa cu zambetul inca pe buze.

 

 Titlu original: Wild Target

Regia: Jonathan Lynn

Cu: Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett

Distribuit de: RoImage 2000 si Programs4Media 

 

Vizualizări: 523