Recomandări și timp liber

Doneaza haine pentru orfani si nevoiasi!

Mai ai timp pana pe 26 aprilie sa te duci la Baneasa Shopping City, la cortul mare al Crucii Rosii din fata mallului, si sa donezi pentru orfani si saraci hainele si jucariile pe care le-ai scos din dulapuri cu ocazia curateniei de primavara.

 
Crucea Rosie Romana impreuna cu Prima TV, Baneasa Shopping City si alte mari companii au demarat pe 1 aprilie campania sociala  “Stop indiferentei. Imbraca un vis”.
 
Campania consta in colectarea de imbracaminte, jucarii si rechizite la cortul special amenajat in zona exterioara Food&Fun City de la Baneasa Shopping City Bucuresti.
 
Voluntarii Crucii Rosii Romane vor astepta zilnic la cort, in perioada 1 – 26 aprilie a.c.,  intre orele 10:00- 22:00  donatiile constand in haine, jucarii si rechizite. Acestea vor fi triate, igienizate si apoi trimise persoanelor care au nevoie de ele.
 

Beneficiarii sunt cazuri sociale aflate in baza de date a Crucii Rosii Romane, persoane cu venituri foarte mici sau fara venituri, copii proveniti din familii nevoiase, centre pentru copii institutionalizati, camine pentru varstnici care au nevoie de acest ajutor.

 

Vizualizări: 694