Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs fulger: Sărbătoreşti cu noi 10 ani de PIPO şi câştigi!

03 iunie 2012, , Vizualizări:

În iunie Pipo, Suzi, Dodo si Grom – eroii celebrei reviste pentru prescolari si scolari micuti, revista PIPO – împlinesc 10 ani de când se joacă cu peste 3.500.000 de preşcolari din România iar Sfatulparintilor.ro la ureaza “LA MULTI ANI!” si se pregateste de sarbatoare alaturi de ei si de cititorii nostri fideli!

 

Sfatulparintilor.ro te invită din nou la un Concurs special.

 

Participă şi tu şi poţi fi unul din cei 50 de norocosi care câştiga de la PIPO cadoul sau aniversar: o colectie deosebita si consistenta alcatuita din 40 dintre cele mai frumoase fişe de lucru si jocuri de la cei mai buni prieteni ai copiilor: Pipo, Suzi, Dodo si Grom!

 

 

 

Cum participi?

Lasă în zona de comentarii a acestui articol mesajele si urarile tale si întâmplări plăcute legate de revista sau mascota PIPO. De ce ii place copilului tau revista Pipo? Cu ce va ajuta revista Pipo luna de luna? Povestiti orice experienta placuta legata de Pipo si prietenii sai! Impartasiti orice lucru frumos legat de Pipo si copilul tau!

 

Toţi userii care au postat comentarii intra AUTOMAT in tragerea la sorti ce se organizeaza la finalul concursului iar 50 dintre acestia sunt norocosii care castiga premiul special aniversar oferit de revista Pipo!

 

Perioadă desfăşurare concurs:

Concursul se va desfăşura timp de o săptămână, în perioada 4 – 10 iunie 2012 (inclusiv).

Când sunt anunţaţi câştigătorii si cand este trimis premiul

Câştigătorii vor fi anuntaţi în data de 11 iunie sub formă de articol postat în vitrina site-ului Sfatulparintilor.ro. Castigatorii se vor vedea in articol si vor trimite mail la office@sfatulparintilor.ro pentru a-si revendica premiul. Premiul este electronic si va fi trimis prin mail de catre Sfatulpărinţilor.ro începând cu data de 11 iunie tuturor celor care si-l revendica!

 

Mult succes!

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu