Shop
Ultimele 100 de articole

Despre quiz

Prima pagina Quiz

Despre studiu

La inceputul anului Danonino a vrut sa afle mai multe despre mame si astfel a realizat studiul "Explorarea sentimentelor mamelor" realizat de TNS, companie a Grupului Kantar intre ianuarie și februarie 2014.

La acest studiu au participat 1.210 mame cu bebeluși între 6 și 24 luni din mai multe tari din lume. Mamele participante la acest studiu sunt mame pentru prima data, dar si mame cu mai multi copii, iar varsta bebelusilor este aleasa astfel deoarece in aceasta perioada se contureaza felul de a fi al mamei.

Mama prin definitie este cloșcă, unificatoare de afecțiuni, proprietara unei case zgomotoase, trăiește maternitatea ca pe o provocare, prioritizează bucuria copilului ei, vrea ca bebelușul său să fie autonom, dar nu vrea să renunțe la propria independență, își trăiește maternitatea fără obligații, ar dori să evite întotdeauna pentru el pericolele și riscurile.

Ca si fel de a fi, mamele se impart in 6 mari categorii ca in graficul de mai jos

Afla ce fel de mama esti

Toate aceste feluri de a fi s-au restrans in 3 mari tipologii de mame:

Calde & prudente

Fara griji & pioniera

Ambitioase & experte

START QUIZ

Acest quiz este sustinut de DANONINO

SfatulParintilor.ro te invita sa vizitezi fabrica Danone din Bucuresti.

Afla ce fel de mama esti

Acest QUIZ face parte dintr-un studiu international sustinut de Danonino, in dorinta de a intelege cat mai bine mamicile si nevoile lor.

Pentru ca iaurtul este o parte importanta a unei alimentatii sanatoase si echilibrate, Danonino si SfatulParintilor.ro ofera mamicilor care au completat acest QUIZ oportunitatea de a vedea cum se fabrica iaurtul Danone. Afla mai multe despre produsele Danonino pe www.danonino.ro . La terminarea quiz-ului, completeaza formularul cu datele tale, pentru vizita la fabrica.

START QUIZ
Meniu