Problemesex

Top 9 cele mai celebre vagine

cele mai celebre vagine - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY-COM - beach-1853902_1920

Vaginul. Atat de misterios. Atat de ciudat. Esential in componenta anatomica feminina. Vaginul e ca fulgul de zapada: nu exista doua vagine la fel. Desigur, unele sunt cu totul exceptionale. Sa nu uitam de cazul lui Hazel Jones, femeia cu doua vagine, care s-a decis sa vorbeasca lumii intregi despre anatomia ei unica.

Site-ul www.thefrisky.com ne face cunoscuta povestea ei, dar si altele cel putin la fel de interesante.

1. Femeia cu doua vagine, Hazel Jones

Hazel este o britanica de 27 de ani si s-a nascut cu o anomalie, numita stiintific uterus didelphys, ceea ce inseama ca are doua utere si doua vagine. Ii vine ciclul de doua ori, pentru fiecare aparat genital in parte, si-a pierdut virginitatea de doua ori prin urmare a suportat de doua ori ruperea himenului si daca nu e foarte atenta poate ramane insarcinata de doua ori, in momente diferite.

2. O alta femeie cu doua vagine

Hazel nu e singura. Mai exista cineva care o intelege foarte bine, fiindca traieste la fel, cu doua aparate genitale: Lauren Williams. Are in dotare cate doua componente genitale iar pentru multi poate aparea intrebarea: ce face cu al doilea uter?! Dar cu al doilea vagin?! Cumva le inchiriaza?!

3. Femeia cu fituica

In 1975, Carolee Schneeman, considerate artista, s-a urcat pe o masa si complet dezbracata, doar acoperita de noroi, si-a scos din vagin o fituica luuuunga, cat o zi de post, pe care apoi a inceput s-o citeasca. Fituica a ajuns opera de arta. Deciā€¦ tu ce-ai facut deosebit cu vaginul tau in ultima vreme?!

4. Femeia cu cea mai mare capacitate vaginala

In 1999 filmul porno Houston a adus in atentia publicului fix aceasta problema: femeia care a facut sex, in aceeasi zi, cu 620 de barbati!

5. Vaginul ei ridica greutati

Da, este vorba despre Tatiana Kozhevnikova , care a intrat si in Cartea Recordurilor pe aceasta tema. Are niste haltere speciale cu care se antreneaza. Uau! E de bine sau de rau?!

Citeste si 7 boli sexuale neobisnuite

6. Femeia fara vagin

Se numeste Susan. Nu are deloc vagin. In rest, componentele externe ale aparatului genital sunt la locul lor: labile mari, mici si clitorisul. Iar acolo unde ar trebui sa fie vaginul e un orificiu extrem de mic. Unele opteaza pentru operatie, dar Susan afirma ca-si creeaza propriul ei vagin mic, prin dilatatie.

7. Femeia cu cele mai alungite labii

Daca in SUA femeile isi fac adesea labieplastie, exista locuri in lume, cum ar fi statul Rwanda, in care labile alungite sunt o mandrie si totodata garantia unui sex mult mai performant pentru ambii parteneri.

8. Femeia cu cel mai larg vagin din lume

Vorbim despre Anna Swann, despre care se zice ca are cel mai lung vagin din istorie, dand totodata nastere celui mai mare nou nascut vreodata. Ea avea o inaltime de 2,27 m, iar sotul, 2,42 m. Bebelusul lor, care a supravietuit doar 11 ore de la nastere, a cantarit 10,8 kilograme, masura 71 cm, iar circumferinta capului a fost de 48 cm!

9. Fetita cu codite

Maoni Vi, din Capetown, are un par pubian in lungime de peste 60 de cm. Intrebarea e daca isi poate face sau nu codite?

Imagine de Pexels de la Pixabay

Exit mobile version