Ultimele

Top 5 cele mai BIZARE modele de chiloti. Tu le-ai purta?

Relatii & Cuplu » Stiri » Top 5 cele mai BIZARE modele de chiloti. Tu le-ai purta?
cele mai BIZARE modele de chiloti

Cand este vorba despre lenjeria intima pentru barbat unele perechi de chiloti se preteaza bine pentru miscarea fizica ori pentru a imbunatati putin performanta. Insa nu exista limite cand este vorba despre piata de lux a lenjeriei intime masculine. Creatorii de moda se intrec in aduce a tot felul de modele, unele mai fistichii decat altele.

Iata cele mai bizare modele de chiloti. Tu le-ai purta?

1. Boxerii Speakeasy Briefs

modele de chiloti

Chilotii cu buzunar in fata. Poti baga in el bani, carduri, prezervative etc. Insa chiar daca buzunarul este destul de incapator, ai grija totusi nu ai vrea ca boxerii sa iti atarne nu-i asa?

Cum sa arati spectaculos in lenjerie intima

2. Boxerii Shreddies antiflatulenta

modele de chiloti

Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji in legatura cu eventualele vanturi pe care le tragi pe furis. Boxerii Shreddies sunt prevazuti cu fibre de carbon activ care impiedica raspandirea oricarui miros neplacut.

3. Boxerii care „bombeaza” fundul

modele de chiloti

Daca ai visat intotdeauna sa ai un fund bombat pe care sa ti-l admire toate fetele acum ai sansa sa-ti indeplinesti visul fara sa trebuiasca sa petreci sute de ore la sala de forta. Nu stim insa ce vor face domnisoarele dupa ce isi vor da seama ca au fost pacalite.

4. Boxerii Laxier Transparenti

modele de chiloti

Lenjeria aceasta nu lasa loc imaginatiei. Pur si simplu nu ascund nimic, totul este la vedere.

Ce spune lenjeria intima despre modul in care fac sex femeile

5. Boxerii C-IN2

modele de chiloti

Daca lenjeria anterioara iti scos in evidenta posteriorul C-IN2, lasa int-un  mod subtil impresia ca esti mai dotat. Acesti boxeri sunt asemanatori sutienelor push-up.

Sursa: menshealth.com

Data articol: 10 septembrie 2023