Ultimele

Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Ce parteneri ti se potrivesc

Cifra destinului 4

Tanjesti dupa o relatie solida, de lunga durata. Nicio alta cifra a destinului nu are caracteristica aceasta dorinta profunda. Determinat si hotarat, numarul 1 ti se potriveste de minune. La fel si numarul 8 care este orientat spre rezultat. Ambii sunt organizati si disciplinati, singura diferenta este ca numarul 8 este mai vizionar si mai concentrat pe detalii. Combinatia 4-8 este perfecta atat din punct de vedere amoros, cat si ca business.

O alta combinatie buna este cea cu numarul 6, familist convins, care isi doreste multi copii. O relatie posibila si echilibrata ar putea fi intre 4 si 7, spiritul provocator al numarului 7 fiind o sursa de admiratie pentru numarul 4, tot timpul infipt cu picioarele in pamant.

Nu sunt recomandate relatii cu aventurosul numar 5 si imprevizibilul numar 3.

Cifra destinului 5

Desi esti loial si devotat, simti mereu nevoia de schimbare. Cauti un partener care nu este nici previzibil, nici prea posesiv. Poti incerca relatii cu indraznetul numar 1 sau cu jucausul numar 3. Numarul 6 poate fi, de asemenea, o partida buna. Iertator si cu un spirit mare de sacrificiu, numarul 6 poate trece cu vederea escapadele tale. Cel mai potrivit dintre toate pare insa numarul 7. Dinamicul si nerabdatorul numar 5 face casa buna cu introvertitul numar 7, echilibrandu-se reciproc.

Daca celelalte combinatii de numere identice nu sunt deloc binevenite, combinatia 5-5 este perfecta. Ambii partener reusesc sa-si inteleaga reciproc independenta, nevoia de aventura, stilul de viata. Totusi, este o relatie in care ambii pareteneri isi pot pune viata in pericol din cauza abuzurilor: alcool, sex, mancare si alte vicii.

Desi pare o partida buna, numarul 4 se va dovedi un partener prea plictisitor pentru tine, iar natura ta neglijenta il va ofensa. Nu ti se potrivesc nici numarul 8 si nici numarul 9, care nu vor intelege nevoia ta de a incerca de fiecare data ceva nou.

Te mai poate interesa: Ce mesaje ascunse au numerele pe care le vezi in mod repetat

Cifra destinului 6

Poti avea relatii armonioase si de durata cu aproape toate numerele. Dorinta ta de sacrificiu ofera un salas sigur pentru oricine. Esti iubitor si dragostos si toata lumea te poate considera partenerul perfect. Insa cel mai potrivit dintre toti pentru tine pare numarul 2, sensibil si ascultator, ghidat de inima. Urmeaza, constiinciosul numarul 9, puternicul si autoritarul numar 8 si eroicul numar 1. Mai poti incerca o relatie si cu exoticul numar 5.

Insa cea mai rea dintre combinatii este cea cu iresponsabilul numar 3.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21 februarie 2024