Ultimele

Sexy horoscop: Ce vrea fiecare femeie in pat, in functie de zodie

Ce vrea fiecare femeie in pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - young-girl-531252_1920

Femeia Rac

Sexy si cu incredere de sine ridicata, femeia Rac este sarmanta si greu ii poti rezista. Cu toate acestea este extrem de sensibila si visatoare si poate fi usor ranita. Odata ce treci de “carapace” vei descoperi un suflet iubitor, tandru.

Ce-o excita? Patronata de Luna, femeia Rac iubeste intalnirile romantice, noaptea, sub lumina Lunii pline. Atinge-i sanii, este zona ei sensibila.

Pozitia preferata? N-are una. In schimb ai grija ca toate miscarile pe care le faci sa fie lente, suave, dar sigure.

Nu rata nici: Sex horoscop: Cele mai “hot” combinatii de zodii

Femeia Leu

Nu e deloc timida, dimpotriva! Ii plac lucrurile excentrice, care sa-i satisfaca nevoia de aventura. Debordeaza de simtul umorului si nu te plictisesti deloc alaturi de o leoaica. Ii plac iesirile in natura si vor tot timpul atentie.

Ce-o excita? Aflata sub semnul Soarelui, vrea tot timpul sa straluceasca. Nu uita sa-i faci complimente despre feminitatea ei.

Pozitia preferata? Este usor exhibitionista si nu o sa zica NU la o propunere care nu se petrece neaparat in spatele usilor inchise.

 

Femeia Fecioara

Fecioarele au foarte mare grija de ele si acest lucru se vede. Atente la alimentatie si la forma fizica, femeile Fecioara sunt atragatoare si inteligente. Alte caracteristici predominante sunt independenta si dorinta de a atinge perfectiunea.

Ce-o excita? Aflate sub patronajul lui Mercur, le poti atrage atentia propunandu-le activitati care le tonifica trupul: yoga, gimnastica, lectii de dans.

Pozitia preferata? Orice pozitie ofera contact vizual.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 25 ianuarie 2023