Problemesex

Poveste adevarata: Prostituata de lux dupa ce a fost pipaita de bunic

Poveste adevarata Prostituata de lux

Mai jos este povestea neromantata a unei tinere care a ales sa ofere contra cost servicii sexuale unor barbati trecuti de prima tinerete, insa foarte bogati.

„<Sunt bruneta inalta din lobby>, i-am raspuns prin sms barbatului care ma cauta din priviri in fata receptiei hotelului Ritz-Carlton. Am simtit o usoara bataie pe umar. <Arati foarte bine. Sunt Rich>.

Barbatul de 65 de ani, insa foarte bine conservat, avea alura unui om de afaceri prosper. Dupa un pahar cu martini, am mers intr-o camera. Am baut sampanie in jacuzzi apoi ne-am facut de cap.

In drum spre iesire, Rich a strecurat un plic in poseta mea. <Pentru tine, iubito>.

<Multumesc, tati>, i-am replicat eu observand ca in plic se afla un teanc generos de hartii de 100 de dolari.

L-am intalnit pe Rich prin intermediul unui site de intalniri unde barbatii batraiori dar bogati, de succes, care se intitulau, Sugar Daddies, puteau gasi tinere atractive, deschise, aka Sugar Babies. Barbatii isi publica la profil cati bani au, iar tinerele isi spun pretul lunar, in medie 3.000 de dolari.

Barbatii se bucura de compania unor fete frumoase fara sa-si faca atasamente emotionale, ca in serialul The Girlfriend Experience.

Sa revin acum la mine. Am jonglat cu 30 de barbati cu varste intre 42 si 75 de ani si am facut in jur de 300.000 de dolari. Insa am intrat in depresie, am devenit bulimica, ma simteam blocata, nemotivata mi se parea ca trebuie sa depun un efort imens chiar si sa merg. Absolvirea facultatii era aproape, imi asigurasem un job intr-un birou si sa simteam recunoscatoare mai ales daca priveai ce se intampla pe piata muncii. Insa nu-mi dadea pace intrebarea: <Cum doream sa-mi petrec viata> atat din punct de vedere profesional cat si personal.

„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

In timpul facultatii am iesit rar la intalniri.

Timp de patru ani am impartit patul cu cel mai bun prieten al meu care era homosexual. El a inceput, apoi, sa guste din placerile vietii de noapte pe care le oferea orasul Boston, iar eu am inceput sa dorm din ce in ce mai des singura.

Mai in gluma, mai in serios am dat o cautare oe google cu Sugar Daddy, descoperind lumea in care barbati generosi erau dispusi sa-mi finanteze existenta.

Rich a fost primul care mi-a trimis un mesaj. In urma intalnirilor cu el primeam bani multi. I-am spus si colegului de camera cat de usor fac banii in conditiile in care el era platit cu 10 dolari pe ora ca asitent in cercetare.

Am fost uimita sa descopar ca pot fi platita pentru a imbraca o rochie frumoasa, sa beau un cocktail si sa am o conversatie, adica lucruri pe care le-as fi facut pe gratis daca ieseam cu baieti de varsta mea.

Nu l-am mai vazut niciodata cu Rich, insa dupa aceasta intalnire nu m-am mai putut desprinde de site. Imi placea senzatia de a iesi la intalniri si sa fiu platita pentru asta. Mi-am programat cate un pretendent in fiecare seara a saptamanii: un avocat marti, un profesor Miercuri, un neurochirurg joi. Vineri m-am intalnit cu un inginer programator. Sexul nu era niciodata obligatoriu, totusi consideram ca era aspiratia importanta a acestor barbati. Imi placea penetrarea; era ca un exercitiu fizic. Cum, din punct de vedere emotional nu eram implicata, banii erau inlocuitorii placerii. Erau un premiu pentru consimtamantul meu. In schimb, barbatii priveau tineretea mea ca pe o fantezie.

Datorita <muncii mele> am fost capabila sa ma mut in New York dupa absolvire, unde ziua dadeam lectii de dans, iar seara ma intalneam cu barbati care ma tratau ca pe o printesa, una platita, tutusi, insa o printesa.

Intalnirile cu Sugar Daddies mi se pareau naturale, preferabile uneio casatorii de convenienta sau a unei cariere stresante.

La intalnirile cu prietenele din liceu povestile mele despre astfel de intalniri era gustate, reprezentau un moment in care uitau de job-urile lor plictisitoare de la 9 la 5. Povestea unui potent om de afaceri de 42 a carui virginitatea i-am luat-o pentru 1.000 dolari era favorita lor.

<Vinzi droguri?>, m-a intrebat tatal meu adevarat. Constient de faptul ca nu aveam nicio slujba stabila, nu intelegea de unde imi veneau banii. Ma invatase sa nu depind financiar de sotul meu, iar eu ii urmasem, intr-un fel, sfatul. Simteam ca sunt o femeie independenta, care nu este legata de niciun partener.

Intr-o zi am decis sa fac lumina in legatura cu acest capitol din viata mea. Parintii mei nu au fost incantati sa afle, insa mi-au acceptat alegerile. Dupa perioadele de depresie si tulburarile alimentare erau usurati sa afle ca eram in picioare.

<Ne dorim doar ca tu sa fii fericita>, mi-a spus mama. Bunica a fost mult mai entuziasta: <Oare de ce nu mi-o fi trecut si mie prin cap asta cand am fost la varsta ta. Aveam picioare foarte frumoase>.

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Totusi, cuvintele tatalui meu m-au ranit: <Imi pare rau, insa nu pot sa fiu de acord cu ceea ce faci>, mi-a spus el.

<Tata, nu este vina ta, Nu stiu de ce fac asta. Incerc sa-mi dau seama. Insa, imi doresc sa fii mandru de mine. Imi pare rau>

<Sunt intotdeauna mandru de tine>, mi-a raspuns el. Insa eu nu simteam asta.

Trei luni mai tarziu, m-am intors in New York si nu ma mai intalneam cu nimeni. Insa fara Daddies nu stiam in ce directie sa merg. Ma simteam pierduta, lipsita de ambitie si nu aveam nicio idee despre ce vreau. Pentru mine sexul devenise cea mai buna distractie. M-am dus la un terapeut.

<De ce ar vrea o tanara tanara si educata sa faca sex pe bani?>, m-a intrebat psihologul.

<In afara banilor?>, i-am replicat eu in gluma. El nu se amuza.

<Ce s-a intamplat cu spiritul tau? Ce s-a rupt si cand?>”, si-a continuat el sirul intrebarilor.

Credeam ca actionasem pragmatic, deliberat asa cum trebuia sa o faca un adult. Nu fusese intentia mea sa devin o Sugar Baby, insa priveam asta ca o parte ca calatoriei mele catre o viata stabila si o conexiune umana.

Totusi, odata cu trecerea timpului regretam lucrurile pierdute. De fiecare data cand vedeam un cuplu, ma intrebam de ca nu voiam sa-mi impart viata cu cineva. Imi era teama ca poate ceva nu era in regula cu mine – ca imi lipsea dorinta de conexiune emotionala. Sexul pe bani devenise modalitatea mea de a avea inimitate, pentru ca altfel nu as fi avut deloc.

In cadrul terapiei, intr-un final am dezvaluit sursa problemelor mele: la 15 ani, stateam langa bunicul meu la masa si i-am simtit mainile pe coapsele mele goale. Mama a inghetat, cand mai tarziu, seara, i-am povestit ce s-a intamplat.

<De aceea nu te-am lasat niciodata singura cu el cand erai mica. Si mie m-a facut unele lucruri in timp ce cresteam… >

Cand eram mica, am observat ca imi facea cadouri de fiecare data cand ma apropiam de el. Atunci credeam ca era normal, desi lucrurile nu stateau deloc asa.

Constientizarea acestei parti din trecutul meu m-a ajutat sa ma inteleg mai bine. Cu toate acestea, nu voiam sa-mi gasesc scuze pentru actiunile mele. Indiferent ca alegerile mele au avut la baza evenimentele petrecute in copilarie, totusi, reactionam de multe ori la situatiile imediate sau la mediul in care traim. Apoi m-am intors la intalnirile pe bani.”

Sursa: marieclaire.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version