Ultimele

Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis

Cum este sa traiesti cu un micropenis

– V-ati speriat?

– Da. Inca sunt speriat.

– Cand v-ati pierdut virginitatea?

– In facultate eram inconjurat de fete foarte frumoase. Incepusem sa ma urasc pentru ca nu puteam sa fac sex. Dupa ce am terminat facultatea si m-am angajat am intalnit o fata care s-a indragostit de mine. Atunci mi-am pierdut virginitatea. Aveam 23 de ani.

Te mai poate interesa: Poveste adevarata: A vrut orgii sexuale. Dar cand visul i s-a implinit…

– Cum a fost experienta?

­- Minunata, dar si stanjenitoare. Oricum, mult mai buna decat prima. Fata era foarte experimentata si stia ce sa faca. A scos tot ce a fost mai bun din mine. Am avut o relatie de un an. Fata s-a plictisit de sexul cu mine si, dupa cateva relatii cu alti barbati, acum este lesbiana. Totusi am ramas prieteni. Imi povestea ca a avut iubiti cu penisul atat de mare incat ar fi sustinut un cort, iau eu atat de mic, incat n-as fi facut loc nici pentru un melc. Radeam mult pe tema asta. M-a facut sa ma simt bine si, daca n-ar fi fost ea, probabil ca as fi fost si acum virgin.

– Ati mai avut si alte experiente sexuale?

– O vreme m-am gandit ca n-are rost. Si chiar luam in calcul trecerea in tabara gay, as fi putut fi macar gagica cuiva. Insa nu mi-a placut deloc ideea. Eu nu sunt gay. Am avut prieteni gay, dar nu mi-au placut experientele sexuale gay. Poate ca daca as mai fi insistat as fi fost considerat acum normal.

– Acum va considerati gay sau heterosexual?

– Imi plac femeile. Mi-ar placea o femeie inalta, slaba, cu sani mici, solduri inguste, baietoasa, cu parul negru, intelectuala si dominanta. N-am avut niciodata o astfel de femeie.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 5 iunie 2023