Ultimele

Playlist sexy de Sfantul Valentin

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Playlist sexy de Sfantul Valentin

Se stie foarte bine faptul ca muzica iti poate influenta starea de spirit, ba chiar s-a aflat ca o melodie poate avea un efect pozitiv sau negativ asupra productivitatii la locul de munca. Insa, te-ai putea intreba, ce legatura exista intre afirmatiile de mai sus si partidele de sex? Ei bine, muzica poate avea o influenta covarsitoare asupra amorului.

Este usor sa intri pe internet si sa realizezi ca muzica iti poate influenta si viata sexuala.

Poti fi unul dintre milioanele de oameni nepaditi de amintiri atunci cand asculta melodia pe care si-au pierdut virginitatea, sau poate ca acordurile hip-hop-ului te transforma intr-un animal in pat. In oricare dintre cazuri, lucrurile nu se intampla doar in imaginatia ta.

Cercetatorii de la Universitatea din Montreal au descoperit ca ascultarea unei muzici bune poate avea acelasi efect asupra creierului precum o partida (buna) de sex, iar un studiu Spotify din 2012 a confirmat ca 40% dintre oameni cred ca muzica este mai excitanta decat atingerea.

 

Asadar, daca vrei sa ai o seara incendiara de Sfantul Valentin iata care ar trebui sa cuprinda playlist tau:

 

  1. “Cater 2 You” – Destiny’s Child

Incepe cu aceasta melodie ca sa „va imprieteniti”, iar seara va fi pe gustul tau.

 

 

  1. „Colorblind” – Counting Crows

Inchipuiti-va ca sunteti protagonistii filmului Cruel Intentions si recreati scena fierbinte de sex dintre Reese si Ryan in timp ce in fundal se aud acordurile acestei melodii senzuale.

 

 

  1. „Cosmic Love” – Florence & The Machine

Ritmurile mai intai lente si apoi rapide ca sa nu mai vorbim si de melodia superba asigura o seara de Sfantul Valentin superba.

 

 

  1. „Crash Into Me” – Dave Matthews Band

Nu conteaza cine esti sau de cate ori ai ascultat aceasta melodie care nu se demodeaza niciodata (mai ales cand este vorba despre o partida de amor).

 

 

  1. „Glory Box” – Portishead

Excelenta, mai ales daca esti femeie.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 13 februarie 2019