Ultimele

Horoscopul sexual saptamana 5-11 august 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual saptamana 5-11 august 2013
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - balloon-1046658_1920

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 5-11 august 2013.

 

 

Berbec

Dragostea pluteste in aer. Daca esti singur, vei avea o multime de oportunitati, intalniri, vei cunoaste multe persoane de sex opus. Pentru persoanele care au deja un partener de viata se anunta o saptamana bogata in evenimente fierbinti. Sunteti “jucausi” si nimic nu va impiedica sa va bucurati unul de celalalt.

 

 

Taur

Nu se anunta o perioada benefica pentru taurii “cuplati”. Apar certuri, disensiuni, care vor raci putin atmosfera din dormitor. Insa, cu ajutorul prietenilor si a familiei vei reusi sa treci peste obstacole si sa readuci pasiunea si intimitatea in patul conjugal. Cei singuri isi rezolva cateva probleme la job si au de-acum timp sa-si caute jumatatea.

 

 

Gemeni

Ai un chef sporit pentru sex, ceea ce te face putin vulnerabil in fata unor invitatii din afara cuplului. Trebuie sa fii insa atent si sa nu iei decizii bazate pe instinctele primare. S-ar putea sa regreti mai tarziu alegerile facute.

 

 

Rac

O relatie inseamna un drum cu doua sensuri. Ca sa primesti, trebuie mai intai sa daruiesti. Egoismul si incapatanarea nu prea au ce cauta intr-o relatie de succes. Chiar si cele mai mici gesturi pot face diferenta si pot avea un impact sporit asupra relatiei de cuplu.

 

Leu

Pentru Leii aflati intr-o relatie de cuplu este o perioada propice pentru consolidarea ei. Relatia este matura, legaturile emotionale sunt puternice, iar lucrurile se indreapta in directia cea buna. Leii care isi cauta inca jumatatea au nevoie de putina claritate in gandire. Lamureste intai ceea ce iti doresti cu adevarat, apoi porneste din nou “vanatoarea”.

 

 

Fecioara

Iti analizezi trecutul: relatii gresite, decizii gresite, miscari gresite. Desi au si aceste analize rostul lor, in sensul de a constientiza ce nu ai facut corect, pentru a nu mai repeta greselile, nu este cazul, totusi, sa exagerezi. Prezentul este mult mai important. Poti rata oportunitati care trec pe langa tine, fiind prea ocupat de trecut ca sa le vezi.

 

 

Balanta

Te simti sigur pe tine, iar aceasta incredere va fi resimtita din plin si in plan amoros. Fie ca esti singur, fie ca esti deja intr-o relatie de cuplu, increderea de sine iti va da noi aripi in dormitor. Partenerul de cuplu sau persoana cu care te intalnesti acum iti va vedea o noua fata si o vei impresiona.

 

 

Scorpion

Te hotarasti ca este timpul sa te asezi la casa ta. Cei care formeaza deja un cuplu se gandesc din ce in ce mai des la castatorie si sunt pregatiti sa faca pasul cel mare. Iar cei care sunt singuri vor sa renunte la a mai zbura din floare in floare si sa isi gaseasca un partener stabil. Sunt si sanse mari de reusita, in acest sens.

 

 

 

Sagetator

Primesti niste vesti bune care iti vor schimba si viata intima. Pentru ca lucrurile se asaza in viata ta, asa cum ti-ai dorit, planuiesti o iesire romantica alaturi de persoana iubita, in care sa va reconectati si sa recuperati timpul pierdut. Bucura-te de vacanta sexy pe care o ai in minte!

 

 

Capricorn

Te-ai cam saturat ca altii sa se distreze pe cheltuiala ta, asa ca nu mai accepti intalniri cu prietenii care tot incearca sa te cupleze cu diverse persoane. De-acum inainte te-ai hotarat ca esti pe cont propriu. Cu putina incredere de sine ai sanse mari de reusita pana la sfarsitul staptamnii sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine.

 

 

Varsator

Marea iubire e pe aproape, trebuie doar sa te uiti in directia corecta. Cand o vei gasi, da-ti toata silinta sa depui toate eforturile ca sa mearga. Fii deschis, fara teama ca vei suferi, din nou, din dragoste. Da-ti voie sa fii vulnerabil!

 

 

Pesti

Incepi sa-ti pierzi increderea de sine, iar asta se vede si in relatia de cuplu. Nu te da batut. Planuieste o iesire romantica, un picnic… Nu te gandi la ceva pretentios. Important este sa te relaxezi si sa te reconectezi cu partenerul de cuplu.

Data articol: 4 august 2013