Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 9-15 decembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 9-15 decembrie
Horoscop dragoste saptamana 20-26 mai 2019

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 9-15 decembrie 2013.

 

Berbec

Nu esti intr-o forma prea buna. Energia ta debordanta este acum la cote de alerta. Esti melancolic si nu te poti concentra oricat de tare te-ai stradui. Poate ca ar trebui sa te odihnesti mai mult si sa nu iti mai fortezi limitele.

 

Taur

Te simti in siguranta alaturi de partenerul de viata, dorintele si nevoile tale sunt satisfacute de persoana iubita. Iti indrepti intreaga atentie catre partenerul de cuplu si spre persoanele despre care simti ca au nevoie de un sprijin emotional.

 

Gemeni

Starea ta de concentrare nu se afla la cel mai mare nivel. Nu observi detaliile pe care alta data pur si simplu iti sareau in ochi. Toate trairile in cuplu ti se par vagi si nu iti dai seama daca sunt reale sau pure impresii.

 

Rac

Te simti in deplina legatura cu tine insuti, dar si cu oamenii din jurul tau. Te consideri mai puternic, mai empatic si mai iubitor. De altfel, dragostea pluteste in aer si persoana iubita se bucura de toate atentia si afectiunea ta.

 

Leu

Esti cu capul in nori. Nu te poti concentra nici pe problemele ce tin de viata amoroasa, nici pe cele legate de job. Acesta poate fi un lucru bun daca dai frau liber imaginatiei si devii creativ. Starea in care te afli iti poate da idei pentru viitor.

 

Fecioara

Esti foarte sensibil, iar emotiile ies la suprafata mult mai usor decat de obicei. In plus, iti creste capacitatea de a detecta sentimentele celorlalti si mai ales zonele lor slabe. Esti constient de aceste zone si incerci sa-i aperi pe cei in cauza, oferindu-le grija si caldura ta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 8 decembrie 2013