Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 26 septembrie – 2 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 26 septembrie – 2 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Nu esti foarte atras de relatii amoroase in aceasta perioada. Traiesti retras si vrei sa-ti pui ordine in viata si sentimente.

 

 

Taur

Traversezi o perioada in care esti confuz, ai vrea sa evadezi din rutina si obligatiile zilnice si sa te dedici unor hobby-uri idealistice.

 

 

Gemeni

Esti romantic, visator, iti place sa flirtezi. Intalnesti oameni noi, in special persoane de sex opus, pe care incerci sa le atragi cu farmecul tau personal. O saptamana „fierbinte”.

 

 

Rac

Te inconjori de persoane frumoase, calde, care sa-ti aduca armonie si pace in viata. Esti generos cu altii, sperand ca bunatatea iti va fi rasplatita.

 

Leu

Ceri mai multa dragoste decat pana acum, iar partenerul nu este obisnuit sa-ti dea atatea dovezi de iubire.

 

 

Feciora

Esti dragastos si iubitor, petreci mai mult timp in compania familiei. Simti ca te incarci energetic alaturi de copii si partenerul de viata.

 

 

Balanta

Esti nerabdator, nervos, impulsiv. Te simti coplesit de anumite sentimente si nu stii cum sa le gestionezi.

 

 

Scorpion

Pot aparea cateva probleme in viata de cuplu din cauza faptului ca te inchizi in tine. Nu vrei sa spui ce te apasa, iar partenerul isi face tot felul de scenarii.

 

 

Sagetator

Dai si primesti iubire. Esti foarte fericit si iti arati foarte usor sentimentele. Traversezi o perioada armonioasa in relatia de cuplu.

 

 

Capricorn

Te intrebi care este rolul tau pe lume. Nu stii ce vor ceilalti de la tine, devii suspicios si morocanos. Ai incredere in tine si vei depasi aceste momente confuze.

 

 

Varsator

Esti extravagant si ai foarte mare incredere in tine. Atentie, caci, in incercarea ta de a straluci in fata persoanelor de sex opus, poti cheltui mai mult decat iti permite buzunarul.

 

 

Pesti

Partenerul de cuplu te poate ajuta sa depasesti cateva momente dificile aparute la birou. Totul e sa-i permiti sa faca asta. Vorbeste sincer si deschis, nu te ascunde.

 

Exit mobile version