Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 septembrie 2014.

 

Berbec

Ti-ai propus un tel in cariera, iar partenerul de viata te sustine neconditionat. Esti tentat sa faci cativa pasi inapoi, insa sprijinul persoanei iubite iti da aripi si reusesti sa treci cu bine peste toate provocarile. Weekendul este rezervat in totalitate cuplului.

 

Taur

Energia partenerului de viata iti da aripi. Te simti conectat spiritual cu persoana iubita si parca ai trai o poveste de dragoste desprinsa din povesti. Deciziile importante pe care le ai de luat in aceasta saptamana, ia-le bazandu-te pe inima.

 

Gemeni

Relatia de cuplu poate cunoaste un hop important in aceasta saptamana. Este indicat sa ai grija la cuvinte pentru ca ele pot strica tot ce a fost frumos. S-ar putea sa fii pus in situatia de a lupta pentru persoana iubita, iar daca o vrei langa tine FA-O!

 

Rac

Este posibila o discutie serioasa cu persoana iubita. Incearca sa nu-ti manipulezi partenerul de viata si sa-l faci sa fie de acord cu tine. S-ar putea sa reactioneze mai dur decat ti-ai inchipui. Nu lua nicio decizie importanta la nervi si asteapta sfarsitul saptamanii pentru a rezolva conflictul.

 

Leu

Libidoul tau este la cote inalte, iar romantimsul si pasiunea ocupa primele locuri in lista de prioritati. Ai foarte multa energie sexuala, iar acest “miracol” tine pana la 26 octombrie, asa ca bucura-te de el. Te dedici in totalitate placerilor.

 

Fecioara

Ai o intuitie fanastica si iti “ghicesti” partenerul de viata la milimetru. Ii indeplinesti orice dorinta fara sa depui eforturi prea mari. Simti cand e euforic, simti cand e abatut si reusesti sa-l surprinzi de fiecare data. Esti un companion grozav, iar weekend-ul iti va aduce si rasplata.

Balanta

Ai de luat o decizie dificila, iar partenerul de viata te poate sprijini. Echilibrul tau interior se deterioreaza si poti lua decizii gresite. Lasa persoana iubita sa te ajute pentru ca s-ar putea ca tu sa nu vezi clar lucrurile.

 

Scorpion

Daca esti implicat de curand intr-o relatie, s-ar putea sa descoperi ceva despre noul partener care sa nu te multumeasca. In cazul in care partenerul este cel care marturiseste adevarul, esti dispus sa il ierti, insa daca tu ai aflat adevarul din alte surse, s-ar putea sa pui capat acestei idile.

 

Sagetator

Saptamana aceasta sexul se intoarce in viata ta si va fi asa pana la 26 octombrie. Te bucuri de o crestere masiva a libidoului si traiesti totul cu maxima pasiune. Iti faci multe planuri si tot ce-ti propui reusesti! Ai spirit de invingator.

 

Capricorn

Esti mult prea subtil si mesajele tale trimise catre un potential partener nu sunt intelese. Nu te considera respins, ci este cazul sa-ti schimbi tactica. Fii mai increzator si mai clar in mesaje. Lasa lucrurile sa se intample si mergi odata cu valul.

 

Varsator

Ai posibilitatea te a intalni foarte multi oameni, iar printre ei sa gasesti cineva cu potential, care sa-ti declanseze emotii puternice. Vestea buna este ca este foarte posibil ca pana la 26 octombrie sa-ti gasesti jumatatea dupa care tanjesti de atata vreme.

 

Pesti

Dai dovada de vulnerabilitate emotionala, iar partenerul de viata are posibilitatea sa-ti cunoasca sensibilitatea. Din fericire, persoana iubita va sti cum sa te sprijine si cum sa-ti demonstreze ca puteti construi ceva frumos impreuna.

Exit mobile version