Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 decembrie

Horoscop dragoste

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 decembrie 2014.

Berbec

Esti impulsiv, dar afectuos si iti place sa flirtezi. Esti parca neobosit si nu ratezi niciun prilej sa te distrezi. O persoana de sex opus intra in anturajul tau si este foarte posibil sa-ti faca ochi dulci. Tie nu-ti displace ideea, dimpotriva!

Taur

Ai acumulat frustrari din pricina obstacolelor pe care le-ai intampinat in relatia de cuplu. O discutie deschisa si sincera cu partenerul poate ajuta sa incepeti din nou sa cooperati. Daca faceti totul ca o echipa, vor fi mai putine frustrari si de o parte, si de cealalta.

Gemeni

Este o buna perioada sa te gandesti si la nevoile si fanteziile tale. Comunica deschis cu partenerul de cuplu si spune-i ce-ti place. Daca transmiti mesajul clar si sincer, nimic nu te va impiedica sa primesti ceea ce iti doresti.

Rac

Este o perioada propice relatiilor de cuplu, in care petreci mai mult timp impreuna cu partenerul de viata si a-ti arata sentimentele. Pentru Racii singuri se anunta o intalnire speciala cu o persoana de sex opus care iti va prinde foarte bine.

Leu

Iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, pentru ca simti ca ai multa iubire de oferit. Esti expansiv si iti coplesesti persoana iubita cu daruri extravagante. N-ar strica, totusi, sa fii atent si la buget.

Fecioara

Este multa armonie in jurul tau. Totul curge lin si nu e loc de opus rezistenta la ceea ce ti se intampla. Tocmai de aceea ai si foarte multa energie pe care o poti consuma cu partenerul de cuplu. Daca esti singur este un moment prielnic sa-ti dai inalniri pentru a gasi pe cineva potrivit.

 

Balanta

Esti fermecator, incantator, dragastos si cu aceasta atitudine castigi cativa admiratori. Faci o prima impresie foarte buna, ceea ce-ti creste sansele de a primi cateva invitatii amoroase. Alege-ti cu atentie partenerii.

Scorpion

Traversezi o perioada dificila in dragoste. Orice ai face, nu ai “lipici”. Poate o scrisoare de dragoste sau o poezie trimisa persoanei pe care o indragesti ar schimba lucrurile? Ia in calcul si metodele “invechite” de curtare.

Sagetator

Acasa ai reusit sa-ti creezi un mediu reconfortant si securizat. Nu e niciun nor deasupra caminului tau. Totusi, va exista o mica problema care iti va tulbura linistea. O persoana din familia largita are nevoie de atentia ta si petreci mai putin timp alaturi de persoana iubita.

Capricorn

Pasiuni ascunse, temeri, gelozie, dorinte, nevoi, toate ies la iveala acum si tulbura linistea cuplului. Esti predispus la crize de nervi sau la pretentii prea mari. Cu putin calm iti poti tempera pornirile emotionale impulsive.

Varsator

Simti o nevoie majora de a socializa, de a iesi in oras, de a fi prietenos. Daca iti planifici corespunzator activitatea profesionala, vei avea timp si pentru partenerul de cuplu. Daca esti singur, iesirile cu prietenii iti pot scoate in cale o persoana speciala.

Pesti

Dorintele sexuale sunt destul de ridicate, iar partenerul de cuplu va descoperi in tine un mare iubaret. Daca esti singur, devii mai indraznet in a face propuneri persoanelor de sex opus. Esti foarte creativ in a gasi cele mai potrivite replici.

Exit mobile version