Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 14-20 aprilie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 14-20 aprilie
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fantasy-2945514_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 14-20 aprilie 2014.

 

 

Berbec

Saptamana aceasta, partenerul de cuplu va fi rasfatatul tau. In orice domeniu al existentei voastre, persoana iubita va fi pe primul plan. Nevoile omului iubit vor fi mai presus decat nevoile tale.

 

 

Taur

Relatia ta nu este tocmai floare la ureche, insa nici tu nu renunti cu una cu doua. Esti pregatit si sa te dai peste cap, ca in poveste, ca totul sa fie perfect in cuplu. Rezultatele nu se vor lasa asteptate.

 

 

Gemeni

Dai dovada de multa energie sexuala si esti de-a dreptul delicios. Persoana iubita nu se poate satura de toata atentia pe care i-o acorzi, iar serile in doi sunt de-a dreptul explozive.

 

 

Rac

Ceva iti tulbura linistea in cuplu si te tot intrebi ce anume a contribuit la racirea relatiilor dintre tine si partener. In cele din urma veti gasi rezolvarea si veti realiza unde a gresit fiecare.

 

 

Leu

Relatia de cuplu merge de minune si te simti implinit din toate punctele de vedere. Esti creativ si gasesti tot felul de moduri originale de a-i spune partenerului cat de mult il iubesti. Dormitorul e fierbinte.

 

 

Fecioara

Ai cateva discutii cu partenerul de viata si va redescoperiti. Va dati seama ca sunt mult mai multe lucruri pe care le aveti in comun decat v-ati inchipuit vreodata. Redescoperirea are efecte si in dormitor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 aprilie 2014