Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 13-19 ianuarie 2013.

 

 

Berbec

Cei singuri pot apela cu incredere la retelele de socializare. Verifica-ti profilul online si fa actualizarile de rigoare. Ai toate sansele unui flirt reusit, care sa se lase cu o intalnire spre finalul saptamanii. Cei care sunt cuplati se bucura de momente de intimitate pline de pasiune.

 

 

Taur

Iti faci curaj si iti marturisesti sentimentele persoanei pe care o indragesti. Apoi lasi lucrurile sa mearga de la sine. Se pare ca astrele favorizeaza infiriparea unei relatii frumoase. Fii deschis si proactive. In ceea ce-i priveste pe Taurii implicati intr-o relatie de cuplu, vineri si sambata se anunta cateva discutii care pornesc de la incapatanarea Taurului.

 

 

Gemeni

Luni sau marti ai toate sansele sa ai toate sa intalnesti o persoana deosebita, care sa scoata la iveala tot ce este mai bun in tine. Parca plutesti in urmatoarele zile, esti vesel optimist. Imaginatia ti se aprinde si astepti weekendul pentru o intalnire de vis. Persoanele cuplate au parte de momente romantice toata saptamana.

 

 

Rac

O saptamana fructuoasa in ceea ce priveste dragostea. Se anunta noi inceputuri pentru unii nativi ai zodiei, iar pentru altii consolidarea relatiei. Incepand de marti, se resimt energii pozitive care iti dau putere sa continui sa iti indeplinesti visurile. Spre sfarsitul saptamanii se anunta oportunitatea unui weekend in doi.

 

 

Leu

Debordezi de energie si viata ti se pare frumoasa. Flirtezi si iti faci planuri amoroase pentru sfarsitul de saptamanii, ca sa o consumi. Persoanele implicate intr-o relatie de cuplu se bucura de momente intime de intensitate maxima, ghicesc dorintele partenerului si relatia este de-a dreptul electrizanta.

 

 

Fecioara

Iti faci planuri pentru un weekend de neuitat. Din fericire, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Si asta pentru ca totul iese mult mai bine decat ti-ai fi putut inchipui. Te vei bucura de momente intense alaturi de partenerul de viata.

 

 

Balanta

Nu ai parte de cea mai fierbinte saptamana din viata ta, insa lucrurile nu stau nici chiar atat de rau. Cheia este sa-ti deschizi inima si sa fii sincer cu tine insuti si cu persoana pe care o iubesti. In doi ar trebui sa renunti la egoism si sa vorbesti mai mult despre “noi” decat despre “eu”.

 

 

Scorpion

N-ar trebui sa subestimezi puterea dragostei. Esti cu capul in nori, nu te poti concentra, instinctul iti spune ca trebuie sa fortezi anumite limite. Totusi este indicat sa nu fortezi lucrurile, ci sa le lasi sa evolueze natural. Duminica se anunta o zi plina de pasiune.

 

 

Sagetator

Comunici foarte usor cu partenerul, mai ales la inceputul saptamanii. Iti deschizi foarte usor sufletul si esti pe aceeasi unda cu persoana iubita. Simtul umorului de care dai dovada il molipseste si pe partener, il destinde si astfel va puteti bucura de un weekend relaxant si fierbinte.

 

 

Capricorn

Dragostea nu prea pluteste in aer si trebuie sa depui eforturi ca sa reusesti sa indupleci persoana iubita. Asculta-ti inima, fii onest si deschis si incearca sa nu exagerezi. Nu te angaja in jocuri periculoase si mizeaza pe o comunicare sincera, fara ascunzisuri.

 

 

Varsator

O saptamana prielnica atat pentru cei singuri, cat si pentru persoanele care au o relatie. Ei reusesc sa linisteasca tensiunile existente si sa-si foloseasca imaginatia pentru a crea o atmosfera calda, romantica, prielnica pentru amor.

 

 

Pesti

Saptamana este aglomerata, insa reusesti sa-ti faci timp si pentru dragoste. Ai multa energie si o pui in slujba placerii partenerului de viata. Esti romantic si creativ si persoana iubita este incantata de toata atentia pe care i-o acorzi.

Exit mobile version