Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 12-18 ianuarie 2015.

 

 

Berbec

Esti inclinat sa vorbesti cu toata lumea despre sentimentele tale. Vrei sa fii mai apropiat de oameni, sa iti dezvolti relatiile, sa-i asculti pe ceilalti, sa incerci experiente noi. Daca esti singur, s-ar putea sa reiei legatura cu o mai veche pasiune.

 

 

Taur

Relatia de cuplu este destul de agresiva si competitiva, iar conflictele apar pe seama dorintei fiecaruia de a fi “sef”. Taurii singuri pot incepe o relatie noua, gratie initiativei si puterii de convingere. Iar persoanei respective ii place sa fie dominata.

 

Gemeni

Iti exprimi cu usurinta sentimentele si, pe de alta parte, ii asculti pe ceilalti. Este o perioada excelenta pentru impartasirea viselor si dorintelor, astfel incat sa afli mai multe despre partenerul de cuplu. Comunici foarte bine cu persoanele de sex opus.

 

Rac

Traversezi o perioada plina de frustari din cauza faptului ca dorintele tale nu se indeplinesc atunci cand vrei tu. Relatiile cu persoanele de sex opus nu sunt deloc confortabile, iar lipsa increderii de sine te transforma intr-o persoana irascibila.

Leu

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile cu acesta sa fie foarte tensionate.

 

Fecioara

Esti romantic si cuceritor, flirtezi cu partenerul de cuplu si esti neobosit in a-i arata partnerul de viata cat de mult il iubesti. Daca esti singur s-ar putea sa te indragostesti de o persoana pe care abia o intalnesti. Esti deschis si pregatit pentru o noua aventura.

Balanta

Esti irational, compulsiv si chiar agresiv. Amintiri din copilarie te napadesc, esti morocanos, te coplesesc emotii puternice. Nu te intelegi cu persoana iubita si esti tot timpul certaret. Gasesti motiv de harta in orice.

 

Scorpion

Relatiile de prietenie si de dragoste sunt armonioase. Esti dragastos si iti arati cu usurinta sentimentele. Scorpionii singuri isi pot intalni jumatatea si se anunta o perioada propice pentru momente romantice.

Sagetator

Esti nerabdator, sangele iti circula cu rapiditate si devii nervos. Sentimente pe care nu le-ai rezolvat pot iesi la suprafata in izbucniri nervoase. Oricine te poate enerva: parinti, partenerul de cuplu, copiii.

 

Capricorn

Esti incojurat de dragoste, frumusete, placere. Te simti special si esti prietenos. Caldura cu care ii inconjori pe ceilalti te fac sa radiezi de fericire. Capricornii singuri pot intra intr-o noua relatie si toate eforturile lor de a cuceri sunt rasplatite.

Varsator

Dorintele tale sexuale sunt foarte puternice. Esti romantic si dragastos, cauti armonia si te straduiesti sa satisfaci si placerile partenerului de cuplu. Nu iti plac conflictele si le ocolesti cu succes.

 

Pesti

Vise, dorinte, fantezii… Vrei sa le transformi pe toate in realitate si poti fi foarte dezamagit daca nu reusesti. De aceea iti pierzi foarte usor obiectivitatea si te certi cu partenerul de cuplu. Pestii singuri pot intalni o persoana care sa le trezeasca sentimente speciale.

Exit mobile version