Problemesex

Horoscopul sexual al lunii februarie

Iata ce va rezerva astrele pentru luna februarie 2014.

 

 

Berbec

Luna februarie este bogata in experiente din care ai ce invata. Mai faci si greseli, insa fac si ele parte din viata. Nu incerca sa fortezi lucrurile, invata sa-ti exprimi sentimentele, intrucat frustrarile nu fac deloc casa buna cu o relatie armonioasa. Te pregatesti intens si pentru Ziua Indragostitilor, insa esti de parere ca dragostea si romantismul ar trebui sarbatorite tot timpul, nu doar intr-o zi.

 

 

Taur

Esti plin de speranta si crezi cu tarie ca astrele iti vor surade pentru a nu fi singur de Ziua indragostitilor. Pastreaza-ti umorul caracteristic si vei avea sanse sa iti gasesti marea dragoste. Luna aceasta este posibila inceperea unui nou capitol in viata ta. Vor fi multe surprize placute.

 

 

Gemeni

Simti ca lumea se deschide la picioarele tale. Ai multiple oportunitati de a calatori, atat in plan personal, cat si profesional. Luna aceasta iti pui in balanta sentimentele, analizezi toate posibilitatile, iei hotarari atat in ceea ce priveste cariera, cat si in ceea ce priveste viata amoroasa. Te (re)descoperi, iti faci alte planuri, pentru ca descoperi alte perspective.

 

 

 

Rac

Iti faci o multime de griji: dragoste, bani, afaceri. Sa vinzi sau sa nu vinzi o proprietate? Sa cumperi sau nu o masina? Ai nevoie sau nu de o vacanta alaturi de persoana iubita? Toate aceste griji reusesc sa te tina departe de jumatatea ta. Este cam greu sa te poti detasa si sa fii relaxat, iar partenerul de cuplu va resimti din plin asta.

 

 

Leu

Trebuie doua persoane pentru un tango, iar tu vrei neaparat sa fii la conducere. Lucrurile trebuie sa iasa asa cum zici tu, atunci cand zici tu. N-ar fi rau, insa, sa asculti si punctul de vedere al partenerului… de “dans”. Cu diplomatie si intelegere fiecare problema de cuplu aparuta poate fi depasita cu succes.

 

 

Fecioara

Dupa atata munca, iti rezervi putin ragaz pentru dragoste. Si starea de sanatate va avea de beneficiat de pe urma “tratamentului”: relaxare, distractie, sex. Iti faci timp pentru persoana iubita, vorbiti, va faceti planuri, intrega relatie va fi vazuta dintr-o alta lumina, in special dupa 23 februarie.

 

 

Balanta

Persoanele singure au mari sanse sa isi gaseasca jumatatea. Chiar mai aproape decat si-au imaginat, printre vecini sau printre colegii de serviciu. Totul porneste natural si se desfasoara cu repeziciune, ajungand destul de repede la intimitati. Pentru cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu este posibil sa apara un copil. O surpriza se anunta dupa 25 februarie.

 

 

Scorpion

Refuzi sa iesi din starea de confort, iar asta poate insemna sa pierzi cateva oportunitati foarte bune. Nu lasa frustrarile acumulate in relatiile anterioare sa umbreasca o poveste de dragoste care ar putea fi foarte frumoasa. Cateva “turbulete” in amor se anunta in perioada 11-25 februarie.

 

 

Sagetator

Este in natura ta sa rezolvi lucrurile repede, insa in februarie n-ar trebui sa zoresti lucrurile. Ai de luat hotarari importante pe care trebuie sa le iei in liniste, dupa ce gandesti indelung. Iti pui in ordine sentimentele si cand vei avea lucrurile clare vei actiona in consecinta.

 

 

Capricorn

Te gandesti daca sa iti ceri sau nu persoana iubita in casatorie. Vrei sa-ti faci curaj, insa ceva te opreste. Luna februarie, Ziua Indragostitilor te pot influenta in decizie. Asculta-ti inima si ia decizia in consecinta. O posibila surpriza se anunta dupa 25 februarie.

 

 

 

Varsator

Sunt posibile calatorii in care sa poti pleca alaturi de persoana iubita. Ziua Indragostitilor se anunta de-a dreptul speciala, chiar cu cerere in casatorie pentru cei care nu si-au oficializat relatia. Sunt posibile si cateva momente mai tensionate, insa cu putina diplomatie le poti depasi.

 

 

Pesti

Poate fi dificil sa-ti dai seama ce gandeste persoana iubita, insa asta nu inseamna ca nu o poti intreba ce simte. Totusi, nu forta lucrurile, intrucat ii poti accentua starea de anxietate. Este foarte posibil ca actiunile tale anterioare sa o fi determinat-o sa se inchida in ea. Cu putina atentie, caldura si momente romantice puteti depasi situatia.

Exit mobile version