Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 9-15 noiembrie

 

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 9-15 noiembrie 2015.

 

 

Berbec

Simti nevoia sa te indepartezi de partenerul de cuplu. Gandurile tale nu sunt dintre cele mai optimiste si ar trebui sa ceri sfatul unui prieten sau chiar al unei persoane specializate care sa isi poata pastra obiectivitatea.

 

 

 

Taur

Te intereseaza foarte mult parerile celorlalti despre tine, esti gata sa faci compromisuri si sa cooperezi. Daca esti singur, este posibil sa intri in contact cu o persoana foarte creativa care iti va schimba viata.

 

 

 

Gemeni

Dai si primesti iubire. Este multa fericire in viata ta, iti exprimi sentimentele cu usurinta. Te inconjori de oameni frumosi si armoniosi care te incurajeaza sa-ti urmezi pasiunile artistice.

 

Rac

Simti ca este timpul sa faci ceva si pentru tine, sa-ti implinesti dorintele si nevoile fara sa te gandesti la ceea ce vor ceilalti. Iti exprimi cu tarie punctul de vedere si nu vrei sa mai faci compromisuri.

 

 

 

Leu

Emotii puternice, atat pozitive cat si negative, te coplesesc. Teama, insecuritatea, gelozia, resentimente ies la suprafata, dar si dorinta puternica de a fi iubit si de a iubi. Este o perioada propice sa-ti exprimi sentimentele, dar si temerile in fata persoanei iubite.

 

 

 

 

Fecioara

Esti optimist si increzator in fortele proprii. Ai o atitudine noua care iti permite sa te eliberezi de greselile trecutului si sa pornesti in noi aventuri alaturi de familie.

 

Balanta

Esti afectuos si prietenos cu toata lumea. Este timpul pentru petreceri, iesiri in societate si alte activitati placute alaturi de intreaga familie.

 

 

 

Scorpion

Ti-e dor de ceva aventura si iti inviti partenerul de viata la petreceri si intalniri romantice. Iti place sa flirtezi din nou si sa te simti ca la inceputul relatiei.

 

 

 

Sagetator

Iei o alura serioasa si te preocupa foarte mult relatia de cuplu. Iti pui tot felul de intrebari si cauti concentrat raspunsuri. Esti foarte disciplinat in gasirea lor.

 

Capricorn

Te bucuri de un magnetism sexual puternic care atrage in jurul tau multe persoane de sex opus. Latura creativa este favorizata de astre, iar partenerul nu se va plictisi alaturi de tine.

 

 

 

Varsator

Esti pasional si ceri destul de multe de la partenerul de cuplu. Tensiunile pot aparea din cauza faptului ca esti de parere ca nu primesti pe atat de mult pe cat ti-ai fi dorit de la el.

 

 

 

Pesti

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Daca esti nemultumit de viata ta amoroasa cu partenerul de viata, esti tentat sa te “razbuni”. Atentie la deciziile pe care le iei.

Exit mobile version