Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 20-26 iulie

Horoscop dragoste aprilie 2018 - sfatulparintilor.ro - pixbay_com - heart-3215210_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 20-26 iulie 2015.

 

Berbec

Problemele se rezolva una cate una, asa cum se rezolva un puzzle dupa ce pui cap la cap majoritatea pieselor. Unele secrete ies la iveala, insa nu te pun in incurcatura, dimpotriva, te apropie de partenerul de cuplu.

 

 

Taur

Esti romantic si iubaret si nu te preocupi decat de relatia de cuplu. Cooperezi foarte bine cu partenerul, iti este foarte usor sa discuti cu el si esti satisfacut de rezultatele acestor discutii. Este posibila o minivacanta in doi.

 

Gemeni

S-ar putea sa ai cateva dificultati in luarea unor decizii care pot influenta relatia de cuplu. Ti se pare ca e nevoie de o schimbare in cariera, insa orice schimbare implica unele modificari ale rutinei in cuplu. Pune in balanta plusurile si minusurile si ia decizia in consecinta.

 

 

Rac

Traiesti o perioada plina de frustrare din cauza faptului ca depui eforturi in consolidarea relatiei de cuplu si ti se pare ca partenerul face mai putin. Este recomandata o discutie in care sa spui deschis ceea ce vrei, fara sa faci reprosuri.

 

Leu

Esti romantic si pasional, te daruiesti partenerului de cuplu, insa si ceri la fel de multe. S-ar putea sa apara cateva tensiuni in cuplu pentru ca simti ca tu dai mai mult in cuplu si nu esti rasplatit pe cat ai merita. Nu strica putina diplomatie.

 

 

Fecioara

Te simti obosit si vrei sa te relaxezi impreuna cu partenerul de cuplu intr-un mediu linistit si armonios. Planuiesti o vacanta in care sa nu te mai gandesti decat la relatia ta si la cum sa o faci mai frumoasa si mai puternica.

 

Balanta

Ai de luat cateva decizii importante, insa intampini dificultati. Cere ajutorul partenerului de cuplu si vorbeste deschis cu el despre avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni. Intelepciunea persoanei iubite te poate scoate din impas.

 

 

Scorpion

Ai prins curaj sa vorbesti deschis despre sentimentele, nevoile si dorintele tale. Este foarte simplu acum pentru partenerul de cuplu sa iti indeplineasca cererile, pentru ca stie ce are de facut. Problemele de cuplu par a se rezolva mult mai usor dupa aceste discutii sincere.

 

Sagetator

Ti se pare ca ai pus prea multa baza in anumite persoane si ca ai cam pierdut din fraiele propriei vieti. Simti ca a venit momentul sa iei decizii in numele tau si sa actionezi ca atare, fara sa te consulti cu multa lume. E nevoie de putina diplomatie si rabdare pentru a nu strica relatia de cuplu.

 

 

Capricorn

Faci un schimb de idei cu partenerul de cuplu care va ajuta pe fiecare in parte in cariera. Modificarile de la locul de munca influenteaza relatia, insa sinceritatea si receptivitatea la problemele celuilalt pot fi de folos.

 

Varsator

Esti entuziast si optimist. Vrei sa iesi mai mult, sa cunosti mai multa lume si, poate cine stie, jumatatea. Crezi ca a venit timpul pentru o relatie stabila, care sa te implineasca.

 

 

Pesti

Tensiunile din viata de cuplu par sa se linisteasca, mai ales dupa ce ai discutat cu partenerul de cuplu cateva dintre problemele tale emotionale. Lasa trecutul in urma si construieste un viitor cu sinceritate si pozitivitate.

 

 

Exit mobile version