Ultimele

Horoscop sexual saptamanal 16-22 septembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamanal 16-22 septembrie
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - men-2425121_1920

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 16-22 septembrie 2013.

 

 

Berbec

Dragostea si romantismul fac deliciul saptamanii. Increderea in partenerul de viata este deplina si relatia este din ce in ce mai solida. Comunicarea este buna si niciun nor nu va va umbri zilele acestea.

 

 

 

Taur

Simti ca partenerul de viata are un secret pe care il pastreaza cu sfintenie. Nu stii despre ce e vorba si vrei sa afli neaparat. Iti poti face curaj si sa intrebi. Nu multe de pierdut, ci foarte multe de castigat.

 

 

 

Gemeni

Simti ca esti dat la o parte si ca partenerul de viata nu te lasa sa te implici in problemele pe care le are. Trebuie insa sa o faci sa inteleaga ca relatia dintre voi este si la bine si la greu.

 

 

 

Rac

Ai o saptamana in care pasiunea pluteste in aer si vrei sa o experimentezi din ce in ce mai mult. Relatia platonica pe care o ai cu o persoana de sex opus pare ca se transforma in ceva mai serios.

 

 

 

Leu

Atragi cu foarte multa usurinta atentia persoanelor de sex opus. Insa inima ta este “luata”. Trebuie doar sa-ti faci curaj sa-i si marturisesti. Nu astepta prea mult pentru ca risti sa pierzi definitiv ocazia.

 

 

Fecioara

Sentimentele care te leaga de partenerul de viata devin din ce in ce mai puternice. Pui la cale tot felul de momente romantice ca sa-i demonstrezi cat de mult il/o iubesti.

 

 

 

Balanta

Ti se pare suspect modul in care o anumita persoana se uita la tine. Ai sansa de a afla ce anume simte pentru tine si, desi ti se poate parea putin ciudat, nu exclude din start o relatie. Nu se stie niciodata.

 

 

 

Scorpion

O persoana de sex opus isi face curaj si marturiseste ce simte pentru tine. Nici sentimentele tale fata de aceasta persoana nu sunt de neglijat, asa ca porniti incet spre o noua aventura impreuna.

 

 

 

Sagetator

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Aceasta veche zicala ti se potriveste de minune in aceasta saptamana. O mai veche prietenie pare ca se transforma intr-o relatie amoroasa. Daca exista pasiune intre voi, nu are sens sa te minti.

 

 

 

Capricorn

Faci un pas inainte intr-o relatie careia nu-i dadeai foarte multe sanse. Totusi, ai descoperit ca va potriviti de minune si ca este ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu vei regret. Aceasta relatie iti va oferi mult mai mult decat ti-ai fi inchipuit.

 

 

Varsator

Dragostea vine dintr-un loc din care nu te asteptai sa apara vreodata. Esti luat prin surprindere, dar foarte fericit ca s-a intamplat asa. Esti hotarat sa faci tot posibilul ca noua relatie sa functioneze.

 

 

Pesti

Simti cum se aprinde focul pasiunii si cum abia astepti sa il/o vezi. Insa nu tine toate aceste sentimente doar pentru tine. Impartaseste-i-le si lui/ei. Vei fi surprins de reactie si te vei bucura din plin.

Data articol: 15 septembrie 2013