Ultimele

Horoscop sexual: Cum se anunta luna februarie 2013 din punct de vedere amoros

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual: Cum se anunta luna februarie 2013 din punct de vedere amoros
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - heart-700141_1920

Iata cum se anunta luna februarie 2013 din punct de vedere amoros, potrivit predictiilor astrale.

 

 

Berbec

Simti nevoia sa refaci chimia dintre tine si partener. Esti in cautare de ceva excitant care sa aduca un feedback pozitiv din partea persoanei iubite. Dai dovada de o atitudine pozitiva, sarm debordant si multa energie. Iar toate acestea nu vor fi trecute cu vederea de catre partenerul de viata. Se anunta o luna fierbinte, cu multe bucurii.

 

 

 

Taur

Libidoul tau este la inaltime, iar relatia cu partenerul se va imbunatati vizibil. Fa ceea ce-ti spune inima si vei vedea ca nu vei da gres. Se anunta si cateva chestiuni importante la birou care te vor stresa putin, insa daca incerci sa lasi problemele de serviciu, la serviciu, vei putea sa te bucuri din plin si de viata de cuplu.

 

 

 

Gemeni

Luna aceasta se anunta extrem de romantica. Te simti in stare sa te eliberezi de trecut si sa incepi explorezi lucruri noi din punct de vedere sexual. Ai energia de a te concentra catre experiente unice care te vor face sa te simti special. Aprecierea partenerului iti va da din nou pofta de viata.

 

 

 

 

Rac

Incepi sa devii dependent de bucuria de a face sex si de a explora lucruri noi. Insa nu uita de partener. Incearca sa nu devii egoist pentru ca asta poate duce la o ruptura in cuplu. Poti cadea prada tentatiei sa flirtezi si cu alte persoane pentru a-ti pune la incercare sex-appeal-ul, dar ar fi mai bine sa nu o faci daca vrei continuitate cu partenerul de-acum.

 

 

 

Leu

Vei fi un romantic incurabil in acesta luna. Lasi deoparte  munca de la birou si iesi in lume. Suni pe toti cunoscutii si ii aduni in jurul tau. In timpul acestor intalniri este posibil sa-ti gasesti marea dragoste. Daca esti deja intr-o relatie, vei lasa deoparte dorintele tale sexuale si le vei lua in considerare doar pe ale partenerului. Se pare ca din aceasta luna nu vei mai vorbi despre „eu” ci despre „noi”.

 

 

 

Fecioara

Capitolul dragoste poate fi complicat in aceasta luna, mai ales daca nu repari zonele vulnerabile. Esti tentat sa pui pe primul plan aspecte legate de cariera si dezvoltare personala si mai putin pe relatia intima cu partenerul de viata. Insa, cu putina concentrare din partea ta, vei putea si sa-ti atingi obiectivele si sa ai grija de relatia de cuplu.

 

 

 

 

Balanta

Luna asta vrei sa te joci. Esti spontan si incerci sa-ti condimentezi viata sexuala. Ai grija numai sa nu te joci cu focul. Exista si niste limite, iar daca le incalci, lucrurile nu vor mai sta asa cum ti-ai dori. Te poti bucura de „fructul oprit”, insa nu te baza pe faptul ca n-are ce sa se intample rau.

 

 

 

Scorpion

In acest moment, relatia de cuplu este un total haos. Trebuie sa faci niste schimbari in interiorul tau daca vrei ca aceasta relatie sa supravietuiasca. Nu va fi usor, insa daca vrei sa mergi mai departe, trebuie sa depui un efort suplimentar. Petrece mai mult timp cu persoana iubita, pentru ca lipsa intimitatii este drumul sigur catre despartire. Daca esti singur, nu poti cere cuiva sa aiba incredere in tine, cand tu insuti nu stii ce vrei.

 

 

 

Sagetator

Dupa o perioada lunga in care ai fost extrem de ocupat la birou simti nevoia sa socializezi. Ai atat de multa energie, incat poti face fata si treburilor de la serviciu, si relatiilor cu prietenii si cu partenerul de viata. Esti atent la tot ce se intampla in jurul tau, esti deschis la tot ceea ce-ti spun oamenii, iar relatia cu partenerul de viata atinge un nou nivel spiritual. Veti impartasi dorinte comune care va vor lega si mai mult.

 

 

 

Capricorn

Este posibil ca partenerul de viata sa te acuze ca esti adeptul filosofiei “Ce e al meu e al meu, si ce e al tau e al nostru”. Ia-ti un ragaz si pune-ti la cale strategia. Nu rosti vorbe pe care sa le regreti, nu lua decizii pe care sa nu le mai poti schimba. Egoul tau s-ar putea sa te impinga sa faci asta, pentru ca te simti ranit in orgoliul propriu. Fa, insa, un pas in spate si analizeaza-ti bine sentimentele.

 

 

 

Varsator

Esti extrem de romantic si atragi ca un magnet persoanele de sex opus. Persoanei iubite ii faci toate poftele, iar relatia voastra este din ce in ce mai puternica. Este posibil sa apara o mica neplacere la birou care sa-ti dea peste cap planurile cu partenerul de viata. Evita conflictele ca sa nu aduci stresul de la birou in viata de cuplu.

 

 

 

Pesti

Faci un pas inapoi si vrei sa-ti reevaluezi situatia materiala, starea emotionala, nevoile si dorintele. Te simti incorsetat si vrei sa rupi “lantul”, sa pleci in lume si sa fii singur pentru a-ti pune sentimentele cap la cap. Nu este recomandat insa sa duci lucrurile la extrem. Nu se anunta o perioada propice pentru a face valuri.

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Data articol: 1 februarie 2013