Problemesex

Horoscop nunti: In ce luna a anului 2015 este bine sa te casatoresti?

cele mai bune sotii ale zodiacului

Fiecare cuplu viseaza la o nunta frumoasa si romantica. Insa pentru planificarea nuntii, incercati sa alegeti o zi de bun augur pentru casatorie.

Astrele afecteaza multe aspecte ale vietii noastre, iar data nuntii aleasa in mod corespunzator influenteaza si armonia in casnicie.

Deci, cum sa alegeti data nuntii in 2015, astfel incat noua familie sa aibe parte de multa iubire, pace si liniste?

Horoscop de nunta pentru ianuarie 2015
Mijlocul lunii ianuarie este cel mai bun moment pentru casatorie. Relatia in aceasta familie va fi sanatoasa si armonioasa. Conflicte grave, certuri si neintelegeri sunt foarte rare.

Zile favorabile – 11 -21 si 25 – 31 ianuarie

Horoscop de nunta pentru februarie 2015
In luna februarie, se observa contrariul. Inceputul lunii este cel mai bun timp pentru o casatorie. Toate dificultatile si obstacolele care apar in viata dvs vor fi rezolvate usor. Astrele sunt de partea dvs si fara indoiala, flacara iubirii lor in nici un caz nu se va stinge. Mijlocul lunii nu este favorabil pentru o nunta. Principalele probleme pot provoca gelozie si frustrare pentru unul dintre parteneri, scrie BEWOMAN.RO

De asemenea sfarsitul lunii februarie ofera stabilitate si o relatie armonioasa. Certurile si conflictele pot fi inevitabile, dar sunt lucruri marunte care nu va vor speria, si dimpotriva va ajuta sa depasiti impreuna toate dificultatile.
Zile favorabile – 1 – 9 si 20 – 28 februarie

In calendarul ortodox intre 15 februarie si 21 aprilie este Postul Sfintelor Pasti

Horoscop de nunta pentru martie 2015
Inceputul si mijlocul lunii martie sunt momente bune pentru nunti. Familiile vor avea intelegere reciproca, prietenie, dragoste, caldura, emotii pozitive. Nu va veti plictisi impreuna, va veti simti mereu iubiti, apreciati si respectati. Este foarte putin probabil sa regretati ca ati ales acest om ca sot/sotia dvs. Atmosfera din casa este armonioasa si confortabila. Sfarsitul lunii martie nu este potrivit pentru a face nunta. Probabil va veni o perioada de dezamagire, nemultumire, certuri in familie si acest lucru ar putea duce la racirea sentimentelor.
Zile favorabile – 1 – 23 martie

In calendarul ortodox intre 15 februarie si 21 aprilie este Postul Sfintelor Pasti

 

 

Horoscop de nunta pentru aprilie 2015
Inceputul lunii aprilie nu este un moment foarte potrivit pentru nunti. Pentru cuplurile care se casatoresc in aceasta perioada, exista probabilitatea de infidelitate a unui partener si aceasta va fi principala cauza a rupturii. Dar mijlocul si sfarsitul lunii aprilie sunt perioade in care casnicia va fi de durata, in care critica, gelozia nu vor fi prezente. Casnicia va fii calda si armonioasa.
Zile favorabile – 11 – 30 aprilie

In calendarul ortodox intre 15 februarie si 21 aprilie este Postul Sfintelor Pasti

Horoscop de nunta pentru mai 2015
Este greu de spus daca o casatorie facuta in aceasta luna va fi de succes. Daca sunteti intr-adevar pregatiti sa va ocupati de probleme impreuna, atunci va puteti casatori, insa daca nu exista o intelegere reciproca, respect pentru fiecare parte, o dragoste puternica pentru partenerul dvs, atunci aceasta luna ar trebui sa fie exclusa din calendar pentru o nunta.
Zile favorabile – 1 – 31 mai

Horoscop de nunta pentru iunie 2015
Pentru o casatorie de succes ar trebui sa va casatoriti in prima jumatate a lunii iunii si in ultimele zile ale acesteia. Astrele prezic multa iubire. In aceste perioade certurile in familie sunt practic inexistente. Fiecare partener va avea mereu libertate personala. Acesta este cel mai bun moment pentru o nunta de oameni creativi si pentru cuplurile care doresc noutati in relatia lor. Casatoriile in a doua jumatate a lunii vor fi de scurta durata. Dupa mai multi ani de relatie veti avea parte de multe dificultati financiare si nemultumiri legate de viata de familie.
Zile favorabile – 1- 11 si 26 – 30 iunie

In calendarul ortodox intre 8 si 28 iunie este Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Horoscop de nunta pentru iulie 2015
Luna iulie este potrivita pentru a face o nunta in toate privintele si puteti alege orice data doriti. Familiile care se casatoresc in luna iulie vor avea o viata de familie lunga si variata. Conflictele, certurile si neintelegerile vor fi lasate deoparte, iar intrigile si barfele nu vor rupe relatia. Sotul si sotia sunt aproape unul de altul atat fizic cat si spiritual. Se va imbunatati situatia financiara. Casatoria in aceasta perioada va duce la o casnicie stabila si puternica, unde nu va lipsi loialitatea si devotamentul unul fata de altul.
Zile favorabile – 1 – 31 iulie

Horoscop de nunta pentru august 2015
O casatorie la sfarsitul lunii va aduce multa fericire. Tinerii casatoriti vor avea momente foarte frumoase, o relatie armonioasa si multa iubire. Aceasta perioada va ofera o oportunitate excelenta de a construi o viata impreuna in confort. Inceputul lunii august nu este potrivit pentru o casnicie calda si plina de iubire. Sentimentele pot fi volatile, iar numarul conflictelor vor creste in fiecare zi.
Zile favorabile – 13 – 31 august

In calendarul ortodox intre 1 si 15 august este Postul Adormirii Maicii Domnului.

Horoscop de nunta pentru septembrie 2015
Nu este recomandat ca in primele 10 zile sa alegeti o data pentru nunta, deoarece familiile vor intampina momente critice si sufocante. Dar restul acestei luni este cel mai bun moment pentru casatorie. Cuplurile care se casatoresc dupa 11 septembrie se vor intelege bine si vor incerca noi senzatii in relatia lor. Aceasta luna este favorabila pentru acele cupluri care au o diferenta de varsta mare.
Zile favorabile – 11 – 30 septembrie

Horoscop de nunta pentru octombrie 2015
Potrivit astrologilor nu este intelept sa alegeti ziua nuntii la inceputul acestei luni. Tinerii casatoriti vor fi urmariti de certuri, tradari si neintelegeri. Nu se poate spune ca astfel de casatorii vor fi distruse, dar durerea si tristetea vor fi prezente in casnicia lor. In cazul in care intr-adevar vreti sa va casatoriti in luna octombrie, alegeti o perioada favorabila pentru nunta, cum ar fi la mijlocul sau sfarsitul lunii. Astrele prevestesc multe daruri de la destin: imbunatatirea situatiei financiare, cumpararea de bunuri imobiliare, etc.
Zile favorabile – 10 – 31 octombrie

Horoscop de nunta pentru noiembrie 2015
Mijlocul lunii noiembrie nu este o perioada buna pentru casatorie, deoarece familiile vor avea o relatie monotona. Daca alegeti datele favorabile, familia va fi stabila, fara probleme de viata. Partenerul dvs va fi sprijinul dumneavoastra, veti putea rezolva impreuna toate dificultatile si veti gasi cu usurinta un compromis.
Zile favorabile – 1 – 9 si 20 – 30 noiembrie

In calendarul ortodox intre 14 si 24 decembrie este Postul Craciunului.

Horoscop de nunta pentru decembrie 2015
Sfarsitul lunii decembrie nu este un moment potrivit pentru a face nunta, deoarece tandretea si iubirea se vor transforma rapid in agresiune si frustrare. Dar la inceputul si mijlocul lunii decembrie este timpul potrivit pentru familiile care au visul de a trai o viata plina de sinceritate, caldura si senzualitate, aceasta perioada favorizeaza crearea unei familii cu multi copii facuti din dragoste.
Zile favorabile – 1 – 24 decembrie

Dupa ritul ortodox, in perioada 25 decembrie – 6 ianuarie nu se fac nunti.

Citeste si alte tipuri de horoscop pe BEWOMAN.RO

Exit mobile version