Ultimele

Esti genul „aventura de-o noapte”? Iata ce spune data ta de nastere!

Relatii & Cuplu » Horoscop » Esti genul „aventura de-o noapte”? Iata ce spune data ta de nastere!
genul aventura de-o noapte

Data nasterii poate spune despre tine mai multe decat iti inchipui. Esti  genul “aventura de-o noapte” sau mai degraba adeptul relatiilor de lunga durata? Afla raspunsul calculandu-ti cifra destinului.  Aduna cifrele din data ta de nastere, astfel incat rezultatul final sa ramana o singura cifra de la 1 la 9.

Exemplu

Data nasterii: 5.03.1980 – 5+3+1+9+8= 26 (2+6)=8

Cifra destinului 1

Chiar daca nu esti genul “aventura de-o noapte”, atunci cand se intampla iti place sa fi dominat si nu dominator. Acest lucru poate veni dintr-un respect de sine scazut.

Cifra destinului 2

Iti plac aventurile de noapte si te folosesti de absolut orice pentru a-ti atinge obiectivul. Metafore de genul “E scris in stele”, “Suntem facuti unul pentru celalalt”, “Nu simti legatura puternica dintre noi?” fac parte din arsenalul tau, iar victimele iti cad in plasa relativ usor.

Citeste si: Aventura de-o noapte? Ce sa faci si ce sa nu faci!

Cifra destinului 3

Nu esti deloc genul care sa aiba aventuri de-o noapte, iar daca s-a intamplat sa te ia valul la vreo petrecere, a doua zi iti faci reprosuri. Te macina constiinta ca ai incalcat principii religioase, personale, valori, credinte. Faci tot posibilul sa uiti ce s-a intamplat si te rogi sa nu mai cazi in “ispita”.

Cifra destinului 4

Iti plac aventurile de-o noapte in care vrei tot timpul sa domini. Te consideri “masina de facut sex” si te comporti ca atare. “Dur” este cuvantul care predomina atunci cand faci sex.

Te mai poate interesa si: Aventurile de o noapte: 5 reguli pe care orice femeie trebuie sa le stie

Cifra destinului 5

Daca te-ar intreba cineva “Ai mai facut asta?”, probabil ai raspunde inocent – “Doar de vreo 3000 de ori! Cifra rotunda, asa ca hai sa sarbatorim!” si deschizi sticla de sampanie.

Cifra destinului 6

Ultima data cand ai avut o aventura de-o noapte s-a terminat cu o relatie de 5-6 ani. Tu nu  cauti aventuri de-o noapte, ci viitori parteneri pe termen lung pe care ii ademenesti cu o astfel de tactica. Nici n-ai terminat bine de facut sex ca deja iti faci planuri de viitor pentru urmatorii… 5-6 ani. Cel putin!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 noiembrie 2022