Problemesex

12 lucruri pe care nu le stiai despre sani

nu le stiai despre sani - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY-COM - breast-1893022_1920

Site-ul www.oddee.com a intocmit un top 12 al celor mai ciudate lucruri pe care nu le stiai despre sani.

1. Cei mai mari sani din lume apartin lui Sheyla Hershey din Brazilia.

Ea a fost declarata in anul 2009 ca fiind posesoarea celui mai generos bust artificial din lume, dupa noua operatii estetice de augmentare mamara!

2. Exista un ONG care lupta pentru dreptul femeilor de a aparea topless in public.

ONG-ul se afla in Statele Unite si pretinde ca si femeile trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca si barbatii, care oricand pot aparea la bustul gol in public.

Citeste si: 5 lucruri pe care nu le stiai despre sani

3. Sanul stang este, de obicei, mai mare decat cel drept.

Niciodata cei doi sani nu sunt egali, insa diferentele sunt insesizabile, de cele mai multe ori. La fel si sfarcurile, pot fi plasate in locuri diferite pe san.

4. Primul lucru pe care un barbat il observa la o femeie sunt sanii.

Oricum, nu va spunem nimic nou cu asta, e ceva binecunoscut de cand lumea si pamantul. Dar se pare ca e ceva extrem de sanatos pentru sanatatea masculului, intrucat cercetatorii au declarat ca barbatul care priveste sanii unei femei timp de cateva minute pe zi are toate sansele sa-si prelungeasca viata cu aproximativ cinci ani!

5. Si barbatii pot alapta!

E ceva extrem de rar intalnit, e adevarat, insa nu si imposibil. De obicei, lactatia mamara masculina se instaleaza la barbati in urma unor tratamente hormonale anticancerigene.

Nu rata nici: 11 ciudatenii despre sani

6. Anglia este tara cu femeile posesoare ale celor mai mari sani din toata Europa.

Mai mult de jumatate din britanice poarta cupa D la sutien. Danemarca ocupa locul doi, iar Olanda locul trei. La polul opus se afla Italia, unde femeile au cei mai mici sani: mai mult de 68% dintre ele poarta cupa B.

7. Un san de dimensiuni medii cantareste aproximativ jumatate de kilogram.

Fiecare san contribuie cu 4-5% la totalul de grasime corporala din organism si 1% din totalul greutatii unei femei de dimensiuni medii.

8. Sanii “se ingrasa”.

Un san este alcatuit din grasime, glande de lactatie si colagen, care ii tine fermi. O data cu varsta, insa, colagenul scade in cantitate si sanii “se ingrasa”, devenind, din punct de vedere consistenta, aproape numai grasime, devin din ce in ce mai grei si se lasa.

9. Augmentarea mamara poate duce la suicid.

Femeile cu implanturi mamare se pare ca sunt de trei ori mai inclinate catre suicid, decat cele cu bust natural si asta se pare ca se intampla din cauza toxicitatii create de prezenta siliconului in organism.

10. Totodata, implanturuile mamare iti pot salva viata!

S-a intamplat cu o femeie libaneza, care a fost impuscata exact in san, iar glontul respectiv s-a infipt in implantul mamar. Ea a supravietuit, insa implantul mamar, nu, trebuind sa fie complet refacut.

11. Implanturi mamare, in top

Operatia de augmentare mamara este cea mai des intalnita interventie de chirurgie estetica in Statele Unite, ocupand locul unu inaintea tuturor celorlalte operatii estetice. In SUA, aproximativ un million de femei au implanturi mamare. Iar varsta medie la care femeile decid sa-si puna sani noi este de 34 de ani.

12. In China, poti lua o diploma de Facultate specializandu-te in studiul sutienelor.

Mai exact, in Hong Kong exista aceasta specializare academica, in cadrul Universitatii Politehnice.

Imagine de Alina Vladislavovna de la Pixabay

Exit mobile version