Problemesex

Cele mai stupide scene de sex din filme – VIDEO

Cele mai stupide scene de sex - sfatulparintilor.ro - kal-visuals-2JTNCoBzdlo-unsplash

Scenele de sex pot face deliciul unui film sau, dimpotriva, sa fie ceva de-a dreptul stupid si jenant. Iata cele mai stupide scene de sex din filme. Sunteti gata pentru numaratoarea inversa?

10. Team America: World Police

Doua papusi isi fac de cap. Scenele sunt atat de perverse incat MPAA (Motion Picture Association of America) au cerut cenzurarea peliculei. Astfel, in film, scena de sex a ajuns la 45 de secunde, de la aproape doua minute.

Vezi varianta necenzurata aici.

9. Moonraker

James Bond in spatiu… Suna excitant, nu-i asa? Deci, de ce n-ar face sex James Bond (in interpretarea lui Roger Moore) intr-o naveta spatiala in timp ce aceasta se intoarce dintr-o misiune din cosmos?!

8. Naked Gun

Va mai aduceti aminte de Leslie Nielsen “imbracat” in prezervativ? Protectia este foarte importanta, asa ca…

Dar cand apare intr-o scena ca-n “Fantoma mea iubita”? L-ati vazut?

7. Planet Terror

In mijlocul unei apocalipse zombie, protagonista (Rose McGowan), se lasa prada pasiunii alaturi de partenerul ei (Freddy Rodriguez). Scena este de-a dreptul “savuroasa”, mai ales cand isi face aparitia arma pe care protagonista o are in locul piciorului drept. O poti vedea aici.

6. Shoot ‘Em Up (Lichidati-i!)

Imagineaza-ti o partida de sex intrerupta de o banda de mercenari care dau buzna pe usa. Ce faci? Intrerupi ca sa iti salvezi viata? Ei bine, NU. Mai ales daca te cheama Clive Owen si o ai partenera pe Monica Bellucci! Continui, in timp ce omori dusmanii unul cate unul. Asta inseamna barbat adevarat!

5. Tot ceea ce ati vrut sa stiti despre sex, dar v-a fost teama sa intrebati

Ce-ai zice daca spermatozoidul ar arata ca Woody Allen! Cu siguranta nu e o “priveliste” erotica! Dar daca e Woody Allen, cu siguranta este amuzanta.

4. Demolatorul

Intr-o lume plasata in viitor, sexul este interzis prin lege. Asa ca musculosul Silvester Stallone are parte de o partida de sex mai putin obisnuita cu Sandra Bullock.

3. Crank

Superstarul momentului Jason Statham este si el in top. Personajul sau, dependent de adrenalina, se angajeaza intr-o partida de sex salbatic, in plina strada, in plina zi, in plina aglomeratie.

2. Showgirls

Pe ea o stii din Salvati de clopotel. Pe el, din Twin Peaks. Impreuna au realizat o scena de sex “fierbinte” si viguroasa… in piscina… Totusi, arata mai degraba cu o criza de epilepsie.

Vezi scena aici.

1. Howard The Duck

Productie George Lucas, nu te-ai fi asteptat ca intr-un film dedicat copiilor sa gasesti o imagine kinky. Frumoasa Lea Thompson, pe jumatate imbracata, pe jumatate dezbracata (depinde din ce parte vrei sa privesti lucrurile), se baga in pat cu un ratoi, si se saruta.

Photo by KAL VISUALS on Unsplash
Exit mobile version