Ultimele

Ce spune lenjeria intima despre modul in care fac sex femeile

Ce spune lenjeria intima

Lenjerie alba de bumbac

Aceasta femeie iti spune ca nu are nevoie de ajutor pentru a-ti arata ca este fierbinte. Totodata, preferintele ei sugereaza ca se simte confortabil alaturi de tine si ca te place suficinet pentru a-ti dezvalui partea ei vulnerabila. „Acesta lenjerie este ca si cum te-ar lasa sa o vezi fara machiaj”. In ceea ce priveste gusturile ei sexuale, prefera lucrurile simple (cel putin la inceput), asa ca lasa pozitiile complicate pentru mai taziu (dupa ce ati facut amor de cateva ori deja).

Lenjerie intima retro

Potrivit lui Baumgartner acest tip de lenjerie este facut pentru a exagera figura feminina, iar cand o femeie poarta asa ceva vrea ca tu sa-i remarci curbele. „Este tipul de femeie care se simte puternica datorita feminitatii, insa isi doreste ca tu sa faci prima miscare”. Poate ca va vrea sa incepeti in pozitia misionarului insa nu-ti va spune pana unde vrea sa mergeti.

Cinci greseli pe care le faci cand iti alegi lenjeria intima

Lenjerie cu mesaj

Daca dupa ce si-a dat blugii jos vei descoperi ca pe fund are inscriptionat un mesaj, fie spera ca vei rade sau tanjeste sa-i dai o palma peste fund. „Aceasta este modalitatea ei de a sparge gheata”, considera Baumgartner. „Prima partida de sex poate fi stanjenitoare, iar ea este o persoana care foloseste umorul pentru a se relaxa”. Asa ca intra in jocul ei si spune o replica inteligenta in legatura cu acel mesaj.

Imagine de Fernando Gimenez de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11 septembrie 2023