Ultimele

9 mituri despre sex pe care sa le uiti

mituri despre sex pe care sa le uiti

Barbatii vor sex, femeile doresc conexiune emotionala

Este un model de gandire extrem de vechi, asemanator paradigmei barbatii provin de pe Marte, iar femeile de pe Venus.

Adevarul este ca oamenii sunt de pe Pamant, le place sa socializeze, in general sa se cupleze, vor sa fie acceptati si au sentimente. Am fost educati sa credem ca barbatii si femeile sunt, in mod fundamental, diferiti si uitam ca umanitatea ne caracterizeaza pe toti.

Sexul grozav vine in mod natural

Sexul grozav este precum invatarea gatitului. Oricine poate manca, dupa cum oricine poate pune organele genitale impreuna. In vreme ce unele persoane stiu cum sa manance un mar, altele vor invata cum sa prepare cea mai delicioasa tarta cu mere si sa o serveasca cu crema si decorata cu capsuni confiate in zahar.

Sa fii un amant bun depinde de ceea ce faci in pat si nu are de-a face cu organele tale genitale. Este important sa ai incredere in tine, sa stii sa comunici, sa fii deschis si sa fii generos cu timpul si atentia ta si sa inveti anumite abilitati.

Din nefericire, multe femei isi incep viata sexuala cu un baiat la fel de neexperimentat ca si ele, motiv pentru care intaia experienta este, mai intotdeauna, un fiasco.

Nu rata nici: 4 mituri despre sex: Unde, cand si cum n-ar trebui sa faceti dragoste

Oricine iubeste sexul, nu-i asa?

Ei bine nu. Sunt persoane care pur si simplu nu doresc sa faca sex. Poate este din cauza unei traume sau a unei experiente nefericite legate de sex si intimitate. Sau pur si simplu, sexul nu se afla pe lista lor de prioritati. Insa sunt si persoane asexuale care pur si simplu nu simt atractie sexuala sau dorinta.

Asa nu inseamna ca nu se indragostesc, nu doresc sau nu vor contact fizic sau nu au relatii de cuplu de succes: dar nu pun prea mult pret pe dorinta sexuala.

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 18 octombrie 2022