Ultimele

7 lucruri bizare despre sex descoperite in studii

lucruri bizare despre sex

5. Numarul partenerilor sexuali depinde de familia ta

Un grup de cercetatori de la Florida Atlantic University spune ca numarul partenerilor sexuali pe care ii ai de-a lungul vietii are o mare legatura cu membrii propriei familii. Mai exact, primul nascut are mai putini parteneri sexuali si se casatoreste mai repede decat o fac al doilea sau al treilea nascut. Explicatia? Fratii mai mari se identifica mai mult cu parintii pentru ca sunt primele modele pe care le vad in viata. Fratii mai mici nu mai au aceleasi asteptari si limitari pentru ca au mai multe modele.

Nu rata nici: 9 curiozitati surprinzatoare despre sex

6. Mersul pe bicicleta afecteaza si femeile

Se stie ca mersul pe bicicleta afecteaza, pe termen lung, sanatatea sexuala a barbatilor (caldura, presiunea, frictiunea diminueaza calitatea spermei si duc la instalarea disfunctiilor erectile). Potrivit unui studiu realizat la Texas A&M Health Science Center, si femeile se pot confrunta cu probleme asemanatoare cauzate de utilizarea frecventa si pe termen lung a bicicletei. Tot de la caldura si de la frecare, tesuturile moi ale zonei pelviene si ale perineului au de suferit si astfel scade calitatea vietii sexuale.

7. Ata dentara si erectia

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Sexual Medicine, barbatii care nu au grija de dintii lor sunt mai predispusi la disfunctii erectile. Atunci cand folosesti ata dentara, indepartezi o multime de bacterii ascunse si pe care nu le poti da la o parte prin periaj. Bacteriile de la nivelul gurii pot ajunge in sange, iar de aici o multime de probleme in circulatia sangelui. Iar daca sangele nu circula cum trebuie, penisul fiind puternic vascularizat, e lesne de inteles de ce utilizarea atei dentare este esentiala si in viata sexuala.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 aprilie 2023