Ultimele

5 pasi sa seduci o femeie in functie de zodia ei

pasi sa seduci o femeie

Femeia Rac

1. Da-te ranit: Daca vrei sa cuceresti o femeie din zodiac Racului, trebuie sa te comporti ca si cand ai nevoie de ajutor. Ii place la nebunie sa ofere dragoste si caldura unui suflet in suferinta.

2. Cerceteaza-i originile: Vorbeste cu ea despre familia ei, despre origini. Familia este foarte importanta pentru femeia din zodiac Racului, asa ca ii poti cere sa-ti arate fotografii cu ai ei.

3. Arata-i ca esti “de casa”: Femeia din zodia Racului viseaza la o casa cu gradina, cu multi copii si cu animale de companie. Daca ti se potriveste si tie descrierea, arata-i ca esti un barbat de casa.

4. Fii iubitor: Femeilor din zodia Gemenilor le plac barbatii iubitori, care stiu sa asculte si care empatizeaza cu ele. Fii barbatul in fata caruia sa-si deschida sufletul, fara teama ca va fi judecata.

5. Apreciaza-i valorile: Are nevoie de un partener loial si credincios si nu o vei cuceri niciodata daca suspecteaza ca te joci cu focul. Fii romantic si arata-i ca ii apreciezi si ii impartasesti valorile si principiile de viata.

Te mai poate interesa: Ce le atrage pe femei la un barbat

Femeia Leu

1. Flateaz-o: Daca ai reusit sa o convingi ca in ochii tai este cea mai minunata femeie din lume, ai castigat o mare bila alba.

2. Las-o la conducere: Nu te astepta sa joace rolul femeii supuse barbatului, dimpotriva!

3. Fii pregatit pentru distractie: Femeia din zodia Leului este extrovertita si ii place sa socializeze. Fii tot timpul pregatit pentru iesiri in oras si pentru distractie.

4. Fii iubitor: Femeilor din zodia Leului le plac barbatii devodati, afectuosi, dornici sa o rasfete. Dincolo de “ambalajul” de Regina, se ascunde un suflet sensibil si dornic de iubire.

5. Fa-o putin geloasa: Ideea de competitie este excitanta pentru Leoaice, insa nu-i lasa impresia ca esti genul de barbat pregatit pentru a insela la fiecare oportunitate.

Femeia Fecioara

1. Cere-i ajutorul: Preia controlul in fiecare situatie, insa nu uita sa ii ceri ajutorul, sfatul.

2. Ingrijeste-te: Cand stai langa o Fecioara trebuie sa fii tot timpul ingrijit, aranjat, cu freza facuta si pantofii curati. Orice look neglijent o respinge intr-o clipa.

3. Nu prea are simtul umorului: Femeia din zodia Fecioarei nu ii prea plac glumele, cu atat mai mult cele deochiate. Totusi, pot fi foarte sarcastice si ii plac ironiile fine.

4. Impresioneaz-o cu bunul simt: Femeilor din zodia Fecioarei le plac barbatii de bun simt, de moda veche. Ai grija la limbaj si nu o forta spre intimitate fizica de la primele intalniri.

5. Ai rabdare: Indiferent cat de mult te place, femeia din zodia Fecioarei va astepta mult, te va analiza si se va hotari daca meriti sau nu atentia ei. Siguranta materiala este foarte importanta pentru femeia Fecioara, asa ca te poti lauda cu job-ul tau banos. Totusi, nu arunca cu banii in stanga si in dreapta pentru ca ii plac barbatii chibzuiti.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 14 mai 2023