Problemesex

Vrei din nou scantei in dormitor? Iata 5 sfaturi de la sexologi

scantei in dormitor

Pe masura ce timpul trece, rutina se poate instala in dormitor, iar viata sexuala a cuplului sa aiba serios de suferit. Daca vrei sa reapara din scanteile de odinioara, iata 5 sfaturi oferite de sexologi.

1. Adauga putine “condimente”

Iata un joc win-win, toata lumea castiga, nimeni n-are de pierdut. “Dati cu banul, daca pica o parte iti alegi tu ceva, daca pica cealalta, isi alege partenerul ceva. Nu e cazul sa fiti pudici. Ganditi-va numai la ce va place si procedati in consecinta”, explica Ethan Imboden, fondatorul site-ului JimmyJane.com.

2. Invitatie la “pranz”

Daca aveti pauza de masa, dati-va intalnire… la pranz. “Bineinteles pe meniu sa fiti voi. Fie ca va intalniti acasa, fie ca va rezervati o camera la hotel, important este sa va bucurati unul de celalalt”, sfatuieste Lisa Thomas, terapeut de cuplu.

Citeste si: 6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

 3. Ascunde-ti nurii

Este o metoda simpla de a-ti pacali sotul. “Cand ajungi acasa, pune-ti pe dedesubt cea mai sexy lenjerie, iar pe deasupra sa-ti arunci o tinuta care sa spuna <nu pune mana pe mine>. Si, atunci cand se asteapta cel mai putin, da-ti jos hainele plictisitoare si dezvaluie surpriza”, este sfatul de la Nikki Ransom, expert sexology.
 

4. Videochat

Daca sunteti posesori de doua computere dotate cu webcam, atunci puneti in aplicare acest sfat venit de la consilierul sexual Ian Kerner, autorul cartii “She Comes First”: “Fiecare intr-o alta camera se comporta ca si cand ar fi protagonistul unei sesiuni de videochat”.

 5. Preia initiativa

Se stie ca barbatii initiaza de obicei partidele de sex, insa nu trebuie sa fie o regula. “Atunci cand se asteapta mai putin fa-i o propunere indecenta. Isi va aduce instantaneu aminte ca esti femeia pe care abia astepta sa o <devoreze>”, Marni Battista, fondatoarea site-ului Dating with Dignity.

Te mai poate interesa: Starneste-i pasiunea in pat din bucatarie! Afrodisiace mai putin cunoscute

Imagine de Arthur Halucha de la Pixabay

Exit mobile version