Urmareste-i limbajul trupului: 10 semne ca o femeie e interesata de tine

13 septembrie 2023,
Vizualizari: 84.721, 1 azi
semne ca o femeie e interesata de tine

Poti usor mintit, insa limbajul trupului poate fi un barometru al adevarului. Cine stapaneste tainele decodificarii limbajului trupului stie foarte limpede ce are celalalt in minte. In dragoste, mai ales, limbajul trupului este foarte important.

Iata 10 semne ca o femeie este interesata de tine:

1. Zambeste

Creierul are abilitatea de a recunoaste un zambet fals de unul spontan. Asa ca iti vei da seama imediat cand zambeste si rade spontan la ceva ce ai spus. Asta inseamna ca se bucura de acel moment si in plus, ai toate sansele sa fii indragit atunci cand esti vesel si zambaret decat atunci cand esti furios, nu?.

2. Contact fizic

Atingeri nevinovate pe brat, pe umar sunt un semn ca este isi doreste o apropiere fizica. Prin aceasta iti arata ca este disponibila si doritoare.

10 semne ca te vrea ca… prieten, nu ca iubit

3. E de acord cu tot ce spui

Atunci cand o femeie este de acord cu tine, indiferent ce spui, este un semn clar ca te place. Este posibil chiar sa-ti faca complimente, mai subtile sau nu, in functie de nivelul de incredere pe care il are in ceea ce te priveste.

4. Te priveste constant si cauta contactul vizual

Atunci cand o femeie se uita la tine si incearca sa-ti capteze privirea este un semn clar ca te place. Nu inseamna neaparat ca inima ei iti apartine in totalitate, dar macar poti capata incredere sa o abordezi, daca si tie iti place.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole