Top 10 zone erogene la femei

17 februarie 2020,
Vizualizari: 77.122, 1 azi
zone erogene femei - sfatulparintilor.ro - pexels-photo-821259

8. Sanii/sfarcurile

In mod sigur, nu e o surpriza pentru nimeni. Toti barbatii stiu ca sanii sunt principalele butoane pe care trebuie sa apese ca sa-si excite iubita. Le place sa le mangai sanii, sa ii saruti, lingi, masezi si in general sa le dai toata atentia cuvenita. Parte dintre doamne se arata foarte incantate cand iubitii lor devin chiar mai duri cu sanii lor, muscandu-i putin mai dur. Dar depinde, desigur, de la femeie la femeie.

9. Vaginul/clitorisul

Clitorisul poate fi stimulat cu limba, cu degetul, cu barbia sau combinat.  Femeilor le place sa-si ghideze iubitii in ceea ce priveste presiunea pe care acestia o folosesc. De obicei primesti imediat toate semnele care-ti indica daca mergi sau nu in directia buna si daca faci ce trebuie.

Punctul G din interiorul vaginului este o zona extrem de importanta, chiar daca pare mai greu de localizat, dar stimularea ei da senzatii nebanuite de placere.

10. Buzele

De la sarut pleaca totul. Daca stii cum sa “lucrezi” si “manipulezi” buzele, ai atins locul erogen cel mai fierbinte al oricarei femei. Foloseste tot ce ai in dotare: buze, limba, chiar si dinti, usor, atat cat s-o incite.

NU uitati, fiecare femeie are particularitatile ei, felul ei unic de a simti placerea, asadar incearca sa adaptezi totul la iubita ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole