Problemesex

Sexy-horosocop: Cum te comporti cand esti indragostit?

Cum te comporti cand esti indragostit

Imagine de congerdesign de la Pixabay

Pasionatii de horoscop au gasit o serie de elemente comune pe care oamenii le au, in functie de zodia in care s-au nascut, atunci cand sunt indragostiti. Tie ti se potrivesc?

Berbec

Chiar daca cer libertate, ei insisi sunt destul de posesivi. Vad lumea in roz cand sunt indragostiti, sunt romantici si usor incomozi cu faptul ca ceilalti le-ar putea depista punctele slabe pentru ca sunt cu garda jos.

Taur

Sunt de moda veche, insa poti observa la ei un amalgam de sentimentalism, romantism si duritate. Sunt foarte pasionali si lasa in urma “dovezi”. Le ia ceva timp sa se indragosteasca, insa greu vei mai scapa din mrejele lor.

Gemeni

Intai iti acorda prietenia lor. Majoritatea relatiilor Gemenilor pornesc de la o conversatie amicala. Par detasati, fara sentimente si isi pazesc foarte bine libertatea, chiar si atunci cand formeaza un cuplu.

Te mai poate interesa: 5 semne ca e indragostit de tine

Rac

Au simturi fine si isi dau imediat seama ce dorinte are partenerul. Ei iau dragostea foarte in serios si sunt extrem de sensibili la turbulente. Sunt genul de parteneri care atunci cand prietenii lor sunt in oras, la distractie, ei sa fie alaturi de persoana iubita alegand nume pentru viitorii copii sau discutand despre cum va arata camera bebelusului lor.

Leu

Sunt foarte mandri si se lauda peste tot cu dragostea lor. Leii vor ca toata lumea sa afle ca sunt indragostiti, ca sunt fericiti.

Fecioara

Fecioarele isi doresc o relatie senina, calma, fara prea multe dulcegarii. Atunci cand gasesc pe cineva pe placul lor se dau peste cap ca sa-si rearanjeze programul si sa fie impreuna. La primele intalniri sunt usor nervosi si se fastacesc.

Balanta

Traiesc pentru dragoste si isi petrec toata viata cautand pe cineva care sa-i echilibreze. Balantele se simt incomplete daca nu gasesc pe cineva cu care sa porneasca o relatie reciproc-avantajoasa. Pot astepta si ani pana cand sa se implice intr-o relatie amoroasa.

Nu rata nici: 5 lucruri ciudate pe care le faci cand esti indragostit

Scorpion

Pentru ei nu exista cale de mijloc. Ori te iubesc cu patima, ori nici nu vor sa auda de tine. Dualitatea se pastreaza si in relatie, cand sunt fie foarte pasionali, generosi, angajati, fie reci, detasati si egoisti.

Sagetator

Au nevoie de libertate, dar sunt foarte posesivi. Cateodata par indiferenti in relatie, insa in realitate sunt foarte implicati atunci cand isi gasesc marea dragoste.

Capricorn

Numai dragostea ii face pe Capricorni sa renunte la spiritul lor foarte critic. E destul de greu sa patrunzi in inima unui Capricorn, baricadata cu sute de ziduri. Insa odata ajuns acolo, vei descoperi un om loial, iubitor, familist.

Varsator

Dragostea le furnizeaza sentimente coplesitoare si confuze, de aceea prefera sa iasa dintr-o relatie imediat ce se simte incoltit. Ei prefera prieteniile, ca sa nu-si piarda ratiunea si libertatea.

Pesti

Cand sunt indragostiti, lumea este roz pentru Pesti. Sunt in stare de orice pentru persoana iubita si se uita pe sine complet.

Imagine de congerdesign de la Pixabay

Exit mobile version