Prieteni cu beneficii: 10 argumente pro si contra

02 aprilie 2020,
Vizualizari: 43.282, 1 azi
Prieteni cu beneficii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-731890_1920

8. Contra: Mai multa ciudatenie

Daca incepi sa te intalnesti cu cineva cu care speri sa ai o relatie pe termen lung, iar el/ea afla ca te culci cu cel/a mai bun/a prieten/a atunci toti va veti simti inconfortabil. Mai exista si posibilitatea sa te simti vinovat/a ca pui punct unei prietenii cand altcineva isi face aparitia in peisaj. Si apoi sentimentul de vinovatie cand trebuie sa te intorci la persoana respectiva. Desi stii ca prietenia cu beneficii este o relatie fara obligatii, uneori, nu te simti in apele tale.

 

 

 

9. Pro: Este o sansa pentru a descoperi iubirea

Studii recente realizate de Universitatea Iowa au demonstrat ca relatiile pur sexuale nu elimina posibilitatea dezvoltarii unei relatii romantice in viitor, atat timp cat ambii sunt gata sa se implice intr-o relatie pe termen lung. O prietenie cu beneficii poate fi baza unei relatii pe termen lung: cand, initial, nu esti ingrijorat/a de directia in care vor evolua lucrurile, nu exista presiune, iar relatia se poate dezvolta in mod natural.

 

 

10. Contra: Te poti alege cu inima zdrobita

Daca una dintre persoane spera la o relatie romantica, iar celeilate persoane nici nu-i trece prin gand un asemenea scenariu, atunci legatura dintre parteneri  poate fi distrusa cand gelozia si resentimentele ies la suprafata. Tocmai de aceea, este indicat ca o prietenie cu beneficii sa nu depaseasca cateva luni pentru ca, in caz contrar, cineva va fi ranit, barbatul sau femeia.

Imagine de stokpic de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole