Problemesex

Metode multiple pentru orgasme multiple

orgasme multiple

Sunt barbati care cunosc mult mai bine dedesubturile masinii pe care o conduc, decat dedesubturile clitorisului unei femei. E clar ca unii barbatii au un mare “minus” la acest capitol, atata timp cat habar nu au ca acest organ minuscul, pe nume “clitoris”, e alcatuit in total din vreo  18 parti, are de doua ori mai multe terminatii nervoase decat penisul si este, de cele mai multe ori, “cheia” orgasmelor multiple ale oricarei femei.

Din fericire, barbatii au la dispozitie foarte multe metode pentru a oferi orgasme multiple partenerelor lor. Iata cateva  exemple pe care n-ar fi rau sa le incercati cu proxima ocazie.

Cum sa ai orgasme multiple – 3 secrete „fierbinti“ pentru femei

Uitati-l pe Freud!

Dati “delete” la tot ce ati citit pe linie psihologica cu semnatura “Freud”.  Sigmund Freud si-a facut un adevarat renume in a desfiinta, practic, clitorisul si toate “meritele” aferente lui. Freud merge pe ideea conform careia clitorisul ar fi un organ “imatur” sexual, avand, asadar, aceleasi caracterisitici – de imaturitate si superficialitate – atunci cand vine vorba despre placerea pe care o produce femeii posesoare. Totusi, spre sfarsitul vietii sale, Freud a revenit cu ceva completari a caror esenta spunea asa: ”Sexualitatea feminina ramane o mare necunoscuta. Daca vreti s-o aprofundati, experimentati si incercati cat mai mult, mergeti eventual catre poezie, sau orice altceva credeti ca va ajuta, asta pana cand stiinta va fi capabila sa va ofere date mai concrete si palpabile pe marginea subiectului”.

Pentru barbatii zilelor noastre… intoarceti-va catre partenera, priviti-o bine si experimentati impreuna cu ea cat mai mult clitorisul.

Intai doamnele, va rog!

Intotdeauna un cavaler adevarat este atent mai intai cu partenera lui si este dispus sa-i ofere ei placere, inainte de a-si satisface propria placere. Si daca inca mai ai dubii asupra acestui detaliu, permite-ne sa-ti reamintim declaratia Lorenei Bobitt catre Politie: cand politistii au intrebat-o de ce a taiat cu sange rece penisul sotului ei, ea a raspuns, fara sa ezite: “Pentru ca el avea mereu orgasm si, in plus, nu avea niciodata rabdare pana obtineam si eu unul!”. Noi zicem ca n-ar mai fi nimic de spus pe subiect…

Nu uitati ca aproximativ 75% dintre barbati ejaculeaza extrem de repede, adica in mai putin de doua minute. Nu e de mirare ca mare parte dintre femei raman complet nesatisfacute si ajung sa mimeze orgasmul, de dragul partenerilor lor. Isi inhiba total placerea si ajung sa traiasca complet nesatisfacute sexual.

Alte studii de specialitate sexuala constata ca numai 7,7% dintre partenerele a caror barbati isi petrec mai mult de 20 de minute stimulandu-le,  ajung sa aiba orgasm.  Deci, doua din trei femei nu ajung la orgasm cu o stimulare din partea partenerului de 20 de minute! Asadar, straduiti-va mai mult, domnilor! In plus, comportati-va ca niste adevarati gentlemani: puneti pe planul doi propria placere, oferind-o intai partenerei voastre. N-o sa va para rau.

Cele mai noi reguli pentru un orgasm ravasitor

Ganditi dincolo de sabloane

Adesea barbatii gandesc conform unor stereotipuri de care au auzit sau pe care le-au vazut in tot felul de filme: “Am facut dragoste cu ea incet, usor, nu m-am grabit, am atins-o cu multa delicatete”. Sau “i-am atins vulva cu delicatetea unei aripi de future”. Exista posibilitatea ca aceste miscari sa nu fie tocmai cele mai stimulante, din moment ce un procent atat de mare de femei nu atinge orgasmul. Aminteste-ti mereu ca toata zona vaginului e de cel putin doua ori mai putin sensibila decat zona clitoridiana. Iata un pont: pe toata perioada preludiului, n-o atinge deloc in zona genitala, acorda atentie… exclusiv sanilor ei, macar 10-15 minute.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version