Cum sa „citesti“ un barbat in doar 10 minute

21 iunie 2018,
Vizualizari: 22.885, 1 azi

Cum sunt prietenii lui

Prietenii lui iti pot oferi indicii pretioase legate de caracterul pe care il are. Nu, nu trebuie sa ii tragi de limba ca sa smulgi de la ei detalii ascunse. E vorba doar sa il analizezi cand interactioneaza cu ei.
Prieteni de-o viata: Daca barbatul pe care ai pus ochii are doar o mana de prieteni, dar toti cu „state“ vechi, din copilarie, e un semn ca pretuieste loialitatea si ca poate fi usor sentimental. Chiar daca e posibil sa nu fie prea deschis la schimbare, odata ce i-ai castigat inima si increderea, sunt ale tale pentru totdeauna.
Grup larg si divers: Barbatii care graviteaza intr-un cerc foarte larg de amici si cunoscuti – fosti colegi de facultate, colegi de serviciu, amici de la sala, prieteni de pescuit – sunt deschisi, sociabili si se adapteaza usor la nou. Acest tip de barbat iubeste excursiile de grup, distractia cu gasca si iesirile aer liber, fiind dinamic si reusind sa faca fata cu brio in orice situatie sociala.

 

Ce tip de sport ii place

Nu e un secret ca barbatii iubesc sporturile, iar sportul lui preferat iti poate spune multe despre ce tip de persoana este.
Sporturi de echipa: Barbatii care practica un sport de echipa (fotbal, basket, rugby) sau adora sa le urmareasca din tribuna sunt foarte competitivi. De asemenea, le place sa stea mult cu prietenii privind meciurile echipei favorite, asa ca asteapta-te sa fii oarecum neglijata cand incepe sezonul sportiv (chiar daca si tu esti un fan infocat).
Sporturi individuale: Barbatii care apreciaza mai degraba sporturile individuale – atletismul, ciclismul, inotul – tind sa fie mai independenti afectiv si le place singuratatea.
Nu ii place sportul: Daca dai peste tipul rar de barbat pe care nu il prea intereseaza sportul, atunci ai parte de o fire sensibila si de un filozof atras mai mult catre meditatie si introspectie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole