Problemesex

Cele mai bune locuri pentru sex spontan

locuri pentru sex spontan

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Aproape oricine are o lista secrete cu cele mai bune locuri pentru o experienta spontana intima. Uneori iti doresti sa iti condimentezi viata sexuala, sa creezi noi amintiri sau pur si simplu sa va bucurati impreuna ca si cuplu. Indiferent de motive iata cele mai bune locuri pentru sex spontan potrivit love.allwomenstalk.

Asigura-te ca va distrati, sunteti in siguranta si, mai ales, ca va impliniti nevoile.

1. In masina

Nu este cea mai buna idee sa faci dragoste in timp ce conduci: in primul rand este periculos si in al doilea rand incalci legea. Asa ca alege un loc retras in care sa parchezi automobilul.

2. Lift

Senzatia poate fi adevarat fierbinte. Sentimentul ca te afli intr-o camera privata dar care se misca poate fi de neuitat. Ai grija insa sa alegi o cladire in care nu sunt prea multi oameni.

Citeste si: Cele mai bune locuri se faci sex, in functie de zodie

3. Toaleta publica

Aproape oricine isi doreste sa faca amor intr-o toaleta. Vezi sa fie una curata, la un restaurant, la un club, sau chiar in baia unui prieten care a dat o petrecere.

4. La nunta

Chiar daca pare un cliseu, nunta este cel mai excitant lucru pentru o femeie. Exista openbar, dans si sansa ca iubita ta pur si simplu sa fie stralucitoare.

5. Camera de hotel

Uneori este nevoie de o schimbare si sa inchiriezi o camera la hotel pentru o noapte. In plus, nu trebuie sa va faceti griji pentru dezordine – de asta exista room service. Bonus: a doua zi puteti servi micul dejun in pat.

6. Birou

Data viitoare cand ai chef de aventura ce-ar fi sa-ti surprinzi iubita si sa mergi la birou la ea? Sa o faceti noaptea la birou, poate fi o experienta c u adevarat excitanta.

7. In parc

Poate fi amuzant sa faci amor in parc, insa ai grija sa mergeti noaptea acolo. Asteptati sa nu mai fie nimeni in parc atunci cand incepeti sa va faceti de cap.

Nu rata nici: 7 locuri grozave pentru un „quickie” pe timp de vara

8. Pe acoperis

Poate ca nu este vorba despre spontaneitate aici, insa sa faci sex pe acoperis poate fi amuzant. Pe de o parte va veti simti ca si cum ati face amor in public, insa fiind atat de sus aveti parte si de intimitate. Aveti grija totusi sa nu fiti prea aproape de margine pentru a nu cadea.

9. Pe balcon

Balconul este un loc bun pentru a face amor. Ca si in cazul acoperisului poti avea senzatia ca o faceti in public si, in acelasi timp, aveti parte si de intimitate.

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay
Exit mobile version