Problemesex

Ce-si doresc barbatii la preludiu

Ce-si doresc barbatii la preludiu

Pana acum s-a tot spus cat de necesar este preludiul pentru femei. Dar pentru barbati, preludiul nu are nicio importanta? Ba da! Barbatii iubesc la fel de mult preludiul ca si femeile.

Iata 6 lucruri pe care le poti face si pe care barbatii si le doresc la preludiu.

1. Lasa-l sa te vada

Barbatii sunt persoane vizuale. Barbatilor le plac femeile si mai ales femeile dezbracate. Asa ca ai grija sa te vada cat mai mult timp asa. Poti incerca si un mic numar de striptease, cu lumina aprinsa! Va fi incantat.

9 mişcări pentru un preludiu reuşit

2. Saruta-l cu pasiune

Barbatilor le place sa fie sarutati. Nu sarutul care spune “sa ai o zi frumoasa, dragule!”, ci sarutul care spune “Te vreau acum!”. Saruta-l apasat si cuprinde-l cu totul: atinge-i fata, strange-l de fund, trage-l usor de par in timp ce-l saruti. Il vei excita cu siguranta.

3. Atinge-l peste tot

Un barbat nu inseamna doar un penis. E adevarat, ca “barbatia” este cea mai importanta zona erogena, dar nu singura. Un masaj, o atingere pe piept, pe lobul urechii, il vor surprinde si ii vor da fiori de placere.

4. Preia controlul

Pentru barbati, nimic nu e mai sexy decat o femeie care stie ce vrea in pat. Fa prima primul pas, preia initiativa, spune-i ce vrei si cum vrei. Nu iti fie teama sa ii iei pur si simplu mana si sa o duci unde vrei tu.

Ce si cum sa faci ca sa ai parte de un preludiu cat mai fierbinte

5. Fii putin dura!

Barbatii nu sunt niste flori delicate sa se rupa in doua. Nici sa te pui cu palmele pe ei, insa poti fi putin dura. Fa-i un masaj putin agresiv. Va fi suficient de puternic cat sa “indure”, si ii va placea la nebunie.

6. Vorbeste murdar

Cand barbatii se plang de femei ca vorbesc prea mult, nu se refera si la pat. Acolo vor sa vorbesti. Cat de sexy poti. Daca nu te simti confortabil cu anumite cuvinte, poti sa incerci altele sau sa scoti niste sunete care sa-l excite.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version