Problemesex

Care sunt pozitiile care te vor face sa tipi de placere

pozitiile care te vor face sa tipi de placere

Ca sa experimentezi asa ceva, ia-ti o zi intreaga liber si hidrateaza-te bine: n-o sa parasesti dormitorul foarte curand, asta e clar! Cel putin asa garanteaza site-ul Womanshealth.com . Aceste experimente te vor face sa tipi de placere, realmente si te vor conduce catre marele orgasm. Ca sa nu mai vorbim de avantajele pe care le are o asemenea atitudine in relatia ta, tinand-o aprinsa.

Iata ce aveti de facut:

Standard: Pozitia misionarului

Este o pozitie pe care o puteti schimba de trei ori, pornind de la formula clasica.

1. Acces total la clitoris

Tu intinsa pe spate, indoaie usor genunchii, iar el te penetreaza de deasupra, stimulandu-ti clitorisul, prin frecare.

2. Cu genunchii la gura

Din aceeasi pozitie a misionarului, indoaie mult genunchii, pana spre proprii umeri. Partenerul, din genunchi, te va penetra, iar fetele voastre vor fi extrem de aproape una de cealalalta.

3. Presiune totala pe picioare

Tu culcata pe spate, din pozitia misionarului, ridica picioarele pe umerii lui, iar el, pe deasupra, se va sprijini total pe picioarele tale, penetrandu-te. Pozitia da niste senzatii incredibile!

Standard: partenera deasupra

Din nou, o pozitie care suporta cel putin trei variante:

1. Partenera deasupra cu spatele

Exact ca si in varianta clasica, doar ca stai cu spatele spre el, iar el are vedere totala la fundul tau. Iar tu iti poti folosi mainile in punctele tale fierbinti sau ale lui, dupa cum simti.

2. Pe vine

Tu deasupra, stai cu fata la el, dar nu cu genunchii sub tine, ci pe vine. El se va bucura de priveliste, iar pentru tine pozitia reprezinta o stimulare maxima a punctului G.

3. Mulata pe corpul partenerului

Intinde-te pe corpul lui, astfel incat trupurile sa se muleze perfect. Pentru o senzatie excitanta de alunecare, folositi ulei de masaj.

Standard: pe la spate

1. Pe scaun

Partenerul sta asezat, pe scaun, iar tu te asezi cu spatele, ridicandu-ti picioarele pe langa tine. Tu te poti misca alternant, in sus si-n jos, amplificand senzatiile penetrarii pe la spate.

2. Pozitia arcuita

Partenerul sta intins pe spate, cu picioarele ridicate, iar tu te asezi, practic, pe fundul lui, cu picioarele usor flexate. Astfel, picioarele partenerului vor veni pe spatele tau, cam in dreptul umerilor.

3. Din picioare

Partenerul sta in picioare, eventual rezemat de un perete, in timp ce tu, usor aplecata, cu fundul spre el, te sprijini de un scaun. El te poate stimula inclusiv manual din aceasta pozitie, iar placerea este maxima.

Standard: pozitia lingura

1. Lingura inversata

Intoarce-te cu fata spre partener, din pozitia lingura clasica, si dupa penetrare ridica un picior peste soldul lui. Fata in fata asezati, va veti putea privi direct in ochi. Este o pozitia care creeaza un contact emotional si fizic uimitor.

2. Scoica

Reveniti in pozitia lingurii clasica, insa dupa penetrare ridicati-va ambii genunchii, astfel incat sa formati un fel de scoica impreuna. Sexul va fi mult mai intens pentru amandoi din aceasta pozitie.

3. Calare

Intorceti-va amandoi deodata, astfel incat tu sa fii cu fata in jos, iar partenerul sa te incalece, ghemuit, pe deasupra, pe la spate. Penetrarea din aceasta pozitie va permite stimularea puternica si directa a punctului tau G.

foto: depositphotos.com

Exit mobile version