Problemesex

Afla ce mesaje iti transmit visele erotice

Cele mai bizare vise erotice

Esti curios sa afli daca visele erotice au vreo semnificatie? Iata ce spun specialistii de la dreammoods.com.

Incest

Daca acest vis are legatura cu o experienta reala, indicat este sa ceri ajutorul unui terapeut.

Daca este, insa, un simplu vis, atunci el reflecta dorintele erotice. De asemenea, mai poate semnifica o simbioza dintre elementele masculine si feminine ale eului interior. In cazul in care esti certat cu un membru al familiei, atunci este posibil ca visul sa semnifice nevoia de iertare.

Abstinenta

Daca visezi ca esti abstinent, indiferent ca este vorba de sex, alcool sau alte substante, poate fi un mesaj ca te supraestimezi. Ia lucrurile incet.

Citeste si: Cele mai bune combinatii erotice, in functie de zodie

SIDA

Daca visezi ca ai SIDA poate fi un mesaj ca integritatea ta psihica este afectata si trebuie sa iti aperi pozitia intr-o anumita privinta. Daca visezi ca partenerul are SIDA, poate fi un mesaj ca te afli intr-o relatie toxica.

Sex anal

Visul despre sex anal reprezinta supunerea. Sau poate insemna ca vrei sa-ti tii dorintele departe de ceilalti.

Bisexual

Daca nu ai aceasta orientare sexuala, atunci poate fi semnul unei suprimari ale unor trairi sexuale.

Bondage

Visul despre o experienta bondage poate reprezenta faptul ca iti controlezi prea mult emotiile sau ti le reprimi. Sau poate ca iti restrictionezi modul de exprimare si te simti prizonierul circumstantelor.

Nu rata nici: Jucarii erotice pentru timizi

Sani

Atunci cand visezi sani, cel mai probabil simti nevoia ca cineva sa-ti poarte de grija. Daca sanii sunt goi, ei pot insemna sentimentul ca cineva iti invadeaza intimitatea.

Bordel

Daca visezi un bordel, acest lucru poate indica faptul ca resimti anumite frustrari in relatia sexuala.

Prezervative

Daca visezi un prezervativ nedesfacut, acest lucru poate simboliza faptul ca nu ii lasi pe altii sa-si exprime punctul de vedere. Daca prezervativul este desfacut, el poate reprezenta frustrari de natura sexuala sau anxietatea legata de o posibila sarcina sau legata de o boala cu transmitere sexuala.

Contraceptive

Daca vezi sau utilizezi contraceptive in vis, acest lucru poate insemna faptul ca nu-ti lasi creativitatea sa iasa la suprafata, nu te exprimi la adevaratul potential.

Sursa: dreammoods.com

Exit mobile version