Problemesex

9 tipuri de barbati de care fug femeile

tipuri de barbati de care fug femeile - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-930397_1920

Femeile sunt foarte atente cand isi cauta partenerul de viata si urmaresc tot felul de semne care sa le indice cat mai multe despre barbatul cu care se intalnesc. Ai grija sa nu te inscrii in vreuna din tipologiile masculine prezentate mai jos, pentru ca vei fi pus pe “liber” imediat ce vei fi descoperit si etichetat.

Barbatii carcotasi indeparteaza femeile

Nimic nu este bun pentru acest tip de barbat. Pentru orice are ceva de comentat. Ba e prea tare, ba e prea stupid. Prea lunga fusta sau prea scurta, prea larga sau prea stramta etc. etc. Oricat de tare s-ar stradui partenera sa-l satisfaca el va fi vesnic nemultumit. De indata ce va observa ca nu are de gand sa-si schimbe acest comportament, femeia va gasi o modalitate sa iasa din relatie. Fie va fi diplomata, fie nu, cert este ca nu va sta prea mult pe langa un asemenea om.

Barbatii “raniti” sunt in general ocoliti de femei

Cand o femeie observa rigiditate la un barbat pentru ca nu vrea sa fie ranit din nou in dragoste nu se va stradui prea mult sa-l “repare”. Daca dupa mai multe luni de relatie observa ca “armura” este inca activata si n-a ajuns la inima lui, va renunta. Se gandeste ca nu va reusi niciodata si n-are sens sa piarda timpul si oportunitatile.

Citeste si: 6 tipuri de barbati irezistibili, dar indisponibili

Barbatii obsedatii de sport le pun pe ganduri pe femei

Cand observa ca au alaturi un obsedat de sport femeile se vor gandi intotdeauna daca nu cumva vor pune mai intai sportul pe lista prioritatilor si apoi pe ele. Daca esti genul care mai bine isi lasa casa sa arda decat sa renunte la un meci de fotbal, ar fi bine sa te schimbi, mai ales daca vrei o sotie. Femeile se vor gandi ca preferi sa mergi la meci decat sa-i dai copilului de mancare si, deci, nu esti eligibil.

Barbatul “analist” este dat la o parte de femei

Cand au alaturi un barbat care le analizeaza si interpreteaza fiecare pas si gest, de la alegerea parfumului pana la emisiunea favorita, femeile vor renunta rapid. Vor avea tot timpul in minte imaginea barbatului care va incerca de fiecare data sa o modeleze dupa chipul si asemanarea lui.

“Frumuseii” vor fi ocoliti de femei

Cand vor avea concurenta la oglinda, femeile se vor retrage incet-incet din relatie. Femeile au nevoie de masculi, nu de un tip care se straduieste sa fie delicat si frumos si care se plange tot timpul ca nu-i sta freza.

Nu rata nici: 9 tipuri de barbati care insala cel mai des

Barbatii “perfecti” nu sunt bagati in seama

Daca intalnesc barbatul “perfect” care stie tot timpul totul, care are impresia ca este cei mai bun si ca nimeni nu mai este ca el, femeile dau inapoi. N-au nevoie langa ele de un barbat care nu se va bucura niciodata la un succes de-al lor.

Paranoicii sunt pusi pe liber de femei

Cand barbatul de alaturi este suspicios pe fiecare miscare si vede conspiratii de fiecare data cand se machiaza sau se imbraca frumos, femeile incep sa-si puna semne de intrebare. Nu vor accepta sa aiba un sot care o va acuza constant ca flirteaza sau ca-l insala.

Barbatii “copilarosi” nu vor avea sanse in fata femeilor

Cand un barbat nu are inca un job stabil sau, mai rau, se plange de fiecare data de nefericirea lui sau de ghinionul lui fara sa miste macar un deget pentru a schimba situatia, femeia de alaturi va renunta la relatie. Pentru ea e un semn clar ca barbatul respectiv e inca un copil care mai de graba are nevoie de o mama care sa-l protejeze decat de o sotie de care sa aiba grija in mod responsabil.

Tradatorii nu intra in gratiile femeilor

Cine insala o data, insala si a doua oara. Chiar daca nu este universal valabila, femeile se vor gandi mereu la aceasta zicala. Daca ai obiceiul sa-ti inseli partera, mai devreme sau mai tarziu vei ramane singur.

Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay

Exit mobile version