Sfaturi sex

5 tipuri de sex pe care ar trebui sa le incerci inainte sa te casatoresti

06 ianuarie 2018,
Vizualizari: 94.544, 1 azi
sfatulparintilor.ro - femei sex - stockfreeimages_com

Tipuri de sex pe care ar trebui sa le incerci inainte sa te casatoresti. Casatoria e un pas extrem de important in viata oricui. Si inainte sa-l facem, ar fi bine sa ne asiguram ca stim despre ce e vorba in viata cam din toate punctele de vedere, inclusiv cel sexual, sau poate ca mai ales cel sexual! Nu numai ca nu e deloc o idee buna sa jucam rolul virginelor, ba dimpotriva, ar fi bine sa stim exact cum e sa fii la polul opus al acestui statut.

 

Inainte sa iti cumperi o masina trebuie sa te urci in ea si sa-i faci un test drive – explica site-ul Thefrisky.com si iata ce sugestii de “cumparaturi” face in acest sens.


Tipuri de sex #1. Sex cu un macho

Ti-a frant inima si te face sa te tot intrebi daca vreodata in viata ta vei mai intalni si pe altcineva la fel de bun la pat. Stai linistita, cand iti vei intalni cu adevarat jumatatea, vei realiza ca acest macho n-a facut decat sa te pregateasca pentru adevarata placere care va urma.

 

 

 

Tipuri de sex #2. Sex cu o vedeta

Majoritatea femeilor are aceasta fantezie: sa fie inspiratia vreunui actor sau a unui star rock. Daca ti se iveste ocazia, nu sta pe ganduri!

 

 

Tipuri de sex #3. Rolul de lider

Tu deasupra, controlezi total si esti liderul absolut al partidei de sex! Ai bonus daca iti pui si un costum de latex!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole