Problemesex

5 obiceiuri in cuplu la care sa renunti in 2024

obiceiuri in cuplu la care sa renunti in 2024 - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_73613465_L

Fiecare cuplu are obiceiurile/ritualurile sale. Unele bune, altele mai putin bune, altele de-a dreptul dezastruoase.

Iata 5 obiceiuri la care sa renunti in 2024.

1. Sa nu mergi la intalniri

Daca tot ai gasit pe cineva cu care ai inceput o relatie, nu mai e nevoie sa iesiti in ora, nu? GRESIT! Fa rezervare la restaurant, iesiti la o cina romantica sau la un film. Nu scapati din vedere romantismul in relatie.

2. Sa despici firul in patru

Daca petreci mai mult timp vorbind despre relatie decat avand o relatie, e ceva in neregula. E drept ca si comunicarea are rolul ei in consolidarea relatiei, insa intrebari de genul Ce vom face peste 5 ani? sau Ce ai vrut sa spui cand ai spus X?, s-ar putea sa saboteze relatia. Data viitoare cand sunteti impreuna, concentrati-va pe prezent si ingrijorati-va mai putin cu privire la viitor.

3. Sa tachinezi

Te distreaza tachinatul? Iti tachinezi partenerul in legatura cu noua tunsoare, cu hainele, cu modul in care mananca, cu job-ul, cu masina, cu periuta de dinti, ochelarii de soare? Si lista poate contina… Poate fi amuzant la inceput, insa sa tii la nesfarsit intr-o tachinare poate deveni foarte enervant. Evita sa iti mai tachinezi partenerul. Nu inceta dintr-odata pentru ca s-ar putea sa trezesti suspiciuni. Incearca sa tai cate 20% din momentele in care esti rautacios, pana ajungi la zero.

4. Afectiunea in public

Nu zice nimeni sa nu iti manifesti afectiunea in public, insa asta nu inseamna “explorarea” partenerului pe bancheta din spate a taxiului, in sala de cinema, in parc sau la masa cu prietenii. Incearca sa nu faci parintii de pe langa voi sa le acopere copiilor ochii si urechile. Data viitoare cand esti cu partenerul in public, inchipuie-ti ca la doi pasi e mama unuia dintre voi.

Poti incerca 7 moduri subtile sa-ti arati afectiunea in public

5. Dependenta de mobil

Trimiti SMS-uri la masa de seara? Esti pe Facebook sau Tweeter in timpul filmului? Ii raspunzi partenerului “Mm, hmmm, mmm, dap”, in timp ce butonezi la Angry Birds? Daca raspunsurile sunt DA, renunta la smartphone si dedica-i toata atentia partenerului tau.

Sursa: Thenest.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version