Problemesex

15 idei despre cum sa atragi femeile ca un magnet

cum sa atragi femeile

Foarte multi barbati trec prin viata fara a descoperi care sunt “butoanele” pe care trebuie sa apese, ca sa atraga femeile in jurul lor. Site-ul www.lolfanatic.com a alcatuit un top 15 al celor mai bune idei care te vor ajuta, astfel incat femeile sa roiasca in jurul tau.

1.”Ataca” subiecte de conversatie care tin de zona emotionala

Subiecte precum copilaria si eventualele ei traume, sau planuri de viitor pe termen lung, sau eventualele pasiuni ale fiecaruia – toate sunt subiecte care ii vor trezi brusc interesul in ceea ce te priveste.

2. Femeile vor un barbat cu abilitati de lider

Asadar, in timp ce conversati, preia controlul discutiei si in nici un caz nu trebuie sa-ti fie teama sa fii tu cel care impune subiectul discutiei respective.

3. Atentie la gesturi!

Toate indiciile non verbale pe care o femeie le exprima sunt extrem de importante! De exemplu, daca stai prea aproape de ea si o stropesti cu saliva in timp ce vorbesti, cu siguranta iti va da semnalele de rigoare; nu le ignora!

4. Nu uita: distractiv, nu caraghios!

Femeilor le plac barbatii alaturi de care se pot distra, insa nu le plac barbatii caraghiosi, pe post de clovni. E o mare diferenta intre cele doua statusuri.

5. Curteaz-o

Femeile toate adora sa fie curtate! Joaca-te cu ea, pune-o pe jar, creeaza-i o atmosfera de flirt.

6. Intra in intimitate cu ea

Femeilor le plac foarte mult barbatii care arata ca nu le este teama sa duca conversatia catre subiecte foarte intime.

7. Arata-i ca “citesti” dincolo de cuvinte

Poti sa emiti pareri despre ea si despre cum o simti tu si cum ti se pare a fi, caci femeilor le place foarte mult sa vorbesti despre ele si sa-ti dai cu parerea despre calitatile lor.

8. N-o complimenta exagerat de mult

Femeilor le plac barbatii care arata ca le doresc, dar daca te apuci s-o complimentezi exagerat de mult, o sa creada ca o lingusesti clar ca sa obtii avantaje de tot felul de la ea. Si n-o sa-i placa.

9. Ce trebuie sa eviti neaparat…

…Este sa-i pui prea multe intrebari gen “interviu”, adica s-o chestionezi exagerat de mult despre tot felul de detalii din viata ei.

10. Reformuleaza

In loc s-o intrebi direct: “Din ce oras vii?” poti reformula:” nu pare sa fii din zona…”. A doua formulare va indica faptul ca esti atent la detalii.

11. Las-o sa te cunoasca

Nu te teme sa-i vorbesti despre pasiunile tale, despre ce-ti place sa faci.

12.Nu-i face niciodata complimente care tin de aspectul fizic!

13. Gaseste cuvintele si contextul potrivite s-o faci sa inteleaga ca esti interest de ea din punct de vedere sexual

In caz contrar, oricand totul poate esua in zona prieteniei.

14. Foloseste-te de subtilitati lingvistice, ca sat ii conversatia aprinsa si interesanta

Puteti juca inclusiv “adevar sau provocare”, e un joc perfect ca sa-I mentii interesul aprins in ceea ce te priveste.

15. Nu fii prea disponibil

Femeilor le plac provocarile; daca cedezi prea repede si ii arati ca esti topit dupa ea, isi va pierde interesul in ceea ce te priveste, fiindca devii o prada prea usoara care nu mai ridica deloc probleme.

Nu in ultimul rand, atunci cand esti in fata unei femei, gandeste-te la tot ce ti-ar placea tie sa primesti, si incearca sa oferi aceleasi lucruri, la randul tau. In fond, n-ar trebui sa fie asa de dificil sa curtezi o femeie, trebuie doar sa devii constient de ce anume ii face placere si ce nu. O data ce toate detaliile acestea sunt clare in mintea ta… succesul va veni de la sine.

Imagine de mikegi de la Pixabay

Exit mobile version