Problemesex

12 obiceiuri sexuale la care sa nu renunti in 2023

obiceiuri sexuale la care sa nu renunti

Sexy couple young beautiful cute lovers in love pretty girl in orange dress has long hair and handsome man with bare muscular chest white brick wall background

Acum este momentul in care multi oameni isi stabilesc obiective pentru anul urmator sau decid la ce obiceiuri sa renunte in viitor pentru ca viata lor sa devina mai buna. Iata 12 obiceiuri sexuale la care sa nu renunti in 2020.

Sa incetezi sa mai mimezi orgasmul

Adevarul este ca daca iubitul tau nu stie cum sa te faca sa ajungi la orgasm si nici nu pare interesat sa invete, atunci nu te mai intalni cu el pentu ca lucrurile vor fi din ce in ce mai proaste. Puncte bonus pentru ca-i spui: „Te rog, imbunatateste-ti performantele in pat. Eu nu m-am simtit prea bine azi” inainte de a te desparti de el astfel incat el sa devina mai bun inainte de a-si intalni urmatoarea partenera sexuala.

Renunta la orice lenjerie intima care nu-ti da o stare de bine

Cred ca stii despre ce articole este vorba. Si chiar daca nu le vede nimeni tei vei simti intotdeauna extraordinar daca porti ceva extraordinar.

Cand ai chef de sex preia initiativa

Nu are niciun sens sa astepti ca iubitul tau sa preia initiativa. Te-ai trezit cu chef de sex ca urmare a unui vis fierbinte, iar iubitul tau este alaturi? Ei bine treci la treaba.

Citeste si: 7 obiceiuri sexuale bizare, dar normale

Spune-i exact ce vrei sa-ti faca

Este mai bine ca tu sa-i spui exact ce doresti decat sa te astepti la el sa-ti citeasca gandurile si sa-ti satisfaca fanteziile. Iar odata ce stie ce-ti place va prelua el initiativa. Va fi fantastic, vei vedea.

Saruta mai des

Nu „Saruturi pentru 5 minute si apoi sex” care sunt ok, ci saruturi mult mai lungi, ca atunci cand aveai 15 ani, iar acestea erau extrem de fierbinti. Daca erau atunci super tari, de ce nu ar fi si acum?

Testeaza-te pentru boli cu transmitere sexuala

Mai ales in cazul in care nu ai un partener stabil. In aceasta situatie nu ar trebui sa te jenezi sa mergi la medicul de familie care sa te trimita la un specialist.

Nu-ti face griji in legatura cu modul in care arata corpul tau cand faci sex

Ar trebui sa crezi ca trupul tau arata fantastic atunci cand faci dragoste. De ce? Pentru ca faci amor cu o persoana care te considera super sexy.

Te mai poate interesa: 7 obiceiuri care afecteaza viata sexuala

Sa ai asupra ta prezervative, in caz ca iubitul tau nu are

Gandeste-te cum ar fi sa ai ocazia sa faci amor cu barbatul visurilor tale, iar el sa nu aiba prezervative. Chiar daca mai tarziu gasisti s-ar putea ca momentul magic sa fi disparut.

Afla totul despre vaginul tau

Ar trebui sa stii cum arata, cu miroase, etc. Pentru ca atunci cand stii mai multe despre el, cu atat mai putine griji despre ce va spune iubitul tau. In plus, vei descoperi rapid daca ceva este in neregula.

Fa sex doar atunci cand vrei 100% sa faci

Situatiile sexuale se intampla destul de rapid astfel incat nu ai timp pentru putina introspectie de genul: „Chiar vreau sa fac asta?”, insa merita sa iti acorzi acest ragaz. Ai putea, spre exemplu, sa spui ca trebuie sa mergi la baie pentru o scurta analiza daca vrei cu adevarat sa faci amor cu persoana respectiva, daca te simti confortabil in prezenta ei, daca ai incredere in ea etc. Odata ce ti-ai dat seama ca asta iti doresti sexul va fi de 1000 de ori mai bun.

Inceteaza sa-i spui ca te simti bine cand lucrurile stau exact pe dos

Sau cand nu te afli in apele tale. Bineinteles ca iti doresti sa-i daruiesti placeri barbatului cu care esti, insa atunci cand te intreaba, „Te simti ok” si tu gandesti „Nu-mi place deloc, ma simt atat de prost”, spune-i ce ar trebui de fapt sa faca pentru ca si tu sa te simti bine.

Ar trebui sa-ti pese daca este sau nu barbierit

Sunt unele femei care refuza sa faca amor cu iubitii lor daca acestia nu sunt barbieriti. In opinia lor, este inacceptabil ca un barbat sa nu se rada pe fata. Este, cred ele, ca si cum lor le-ar placea sa vada o femeie cu par pe picioare sau cu un vagin neingrijit.

Sursa: citifmonline.com

foto: depositphotos.com

Exit mobile version