Problemesex

10 lucruri pe care nu le va vedea la tine cand esti dezbracata

cand esti dezbracata

Cateodata, nici macar atunci cand esti casatorita de 20 de ani tot nu te simti in largul tau sa umbli goala prin casa. Insa site-ul Womansday.com ne spune ce e in mintea barbatilor atunci cand vad o femeie goala, spulberand, practic, temerile tuturor urmaselor Evei carora le trec prin minte lucruri la care niciodata un barbat nu se gandeste.

1.”Sigur se gandeste ca operatia de cezariana e oribila”

De fapt, putin ii pasa de orice urma pe care o lasa sarcina pe corpul femeii. Oricum barbatii sunt mult mai putin atenti decat femeile la asemenea detalii.

2. “Sunt prea stresata de alte probleme”

E posibil ca femeile sa-si spuna asta adesea, chiar in timp ce se dezbraca de haine, venind de la serviciu. El, insa, oricat de stresat ar fi, o data ce te vede dezbracata, uita de oricare alt stres si nu se poate gandi decat la ce ar face cu tine in clipa aia. Oricum capacitatea de concentrare a barbatilor se duce catre un singur lucru.

Citeste si: Jos hainele! De ce ar trebui sa dormi dezbracata

3. “Fotbal”

Ceea ce e foarte posibil, dar din motive diferite de cele la care te-ai gandi intr-o prima faza. Nu e nimic abominabil, ba dimpotriva, multi sexologi recomanda barbatilor care se tem ca ar putea termina prea repede o partida de sex, lasandu-si partenera nesatisfacuta, sa se gandeasca la sportul preferat. Se pare ca strategia ii ajuta sa prelungeasca erectia.

4. “Vreau sa facem sex acum”

Surprinzator, nu mereu ii poate sta mintea la sex atunci cand te vede dezbracata. Cateodata vrea doar intimitate si apropiere cu tine, cu corpul tau gol, fara sa se gandeasca la sex. Apropierea fizica, fara sex, e o forma de exprimare a sentimentelor.

5. “Sper sa se imbrace repede”

Poate ca nu e mereu innebunit sa te vada fataindu-te goala pusca prin casa, dar cu siguranta ar dori sa te vada ca te simti bine in propria piele. O sa-i placa sa te vada ca te plimbi goala prin casa, in timp ce el sta pe canapea si se uita la tv.

6. “Stinge lumina!”

Asta gandesti tu, el, cu siguranta, o sa vrea lumina aprinsa. Pentru el, e o reala placere sa-ti vada corpul gol si intunericul i-ar lua din placerea asta. Si daca tu tot nu te simti confortabil sub lumina reflectoarelor, gasiti un compromis, o lumina mai difuza, de genul lumanarilor parfumate.

Nu rata nici: TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

7. “Cineva trebuie sa mearga la sala”

Stai linistita, n-o sa spuna asta, pentru ca nu esti singura care se gandeste ca ar mai trebui sa dea jos cateva kilograme. Si el gandeste despre el acelasi lucru. Asa ca mai bine l-ai incuraja si i-ai spune cat de sexy il crezi tu.

8. “Nu vezi ca n-avem loc amandoi sub dus?!”

Ok, se paote intampla sa gandeasca asa in cazul in care e in mare intarziere la serviciu. Dar cu siguranta nu va gandi la fel intr-o seara sau in plin weekend, cand l-ar incanta mult perspectiva unui dus cu tine.

9. “As vrea sa fie cum era la inceput”

E posibil sa gandeasca asa cand te vede fara haine pe tine, fiindca momentele de inceput sunt foarte fierbinti. Dar asta e ceva pozitiv, continuati, asadar, sa va faceti complimente unul altuia.

10. “Ce mi-ar placea sa fii Jennifer Aniston!”

In nici un caz nu ar da ce are cu tine ca sa te schimbe cu un star de la Hollywood! In plus, se gandeste clar ca in viata reala n-ar putea trai cu o vedeta. Mai ales cand ea ar renunta la mesele de par si la genele false. El te-a ales pe tine fiindca cu tine si-a dorit sa-si petreaca restul vietii.

Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Exit mobile version