Problemesex

10 lucruri pe care le spun barbatii si ce inseamna ele de fapt

lucruri pe care le spun barbatii - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - couple-1030767_1920

Esti la o intalnire cu un barbat care te atrage, dar cum poti fi sigura ca lucrurile merg in directia dorita? Invata sa-i citesti adevaratele intentii analizand bine ceea ce spune. Asa vei sti daca e bine sa preiei initiativa sau, dimpotriva, daca e mai intelept sa te retragi.

1. „Momentan nu-mi doresc o relatie stabila“

Aici nu e loc de dubii: nu vrea sa complice lucrurile si cauta doar o aventura de o noapte. Mai clar nu avea cum sa-ti spuna. Daca te arati totusi interesata de el, va presupune ca si tu vrei doar o partida si nimic mai mult.

2. „Sunt aproape divortat“

Ce trebuie tu sa intelegi e ca: e nefericit in casnicie, dar nu are de gand sa-si lasa nevasta decat dupa ce a gasit deja pe altcineva.

Citeste si: 5 lucruri pe care barbatii le spun atunci cand nu vor sa-si puna prezervativ

3. „Esti o prietena foarte buna“

Niciun barbat nu vrea sa fie prieten cu o femeie de care este atras. Daca incepe sa-ti vorbeasca despre prietenia dintre voi inainte ca tu sa fi spus ceva in sensul asta, inseamna ca tine la tine, dar nu intr-un mod romantic. Mai bine accepta ca nu-l poti avea decat sa-ti faci sperante desarte!

4. „Economia e la pamant“

Oricat ar fi de adevarat asta, cand un barbat incepe sa dea vina pe economie inca de la primele intalniri, incearca de fapt sa-ti transmita mesajul ca nu are un loc de munca si ca nici nu e prea interesat sa-si gaseasca unul cat de curand.

5. „Ma pastrez pentru cineva special“

In 99% dintre cazuri, cand un barbat ramane virgin „din proprie initiativa“, pentru ca asa a „ales“ el, de fapt are dificultati de socializare, nu stie cum sa se integreze intr-un grup si nicio fata nu l-a bagat in seama pana la tine.

6. „Am 1,70 m inaltime“

Daca pana acum ati vorbit doar pe Facebook si asa s-a descris in vederea marii intalniri, asteapta-te sa aiba mai degraba 1,60. Asta pentru ca barbatii au tentinda de a exagera in ceea ce-i priveste pe ei insisi si de a adauga centimetri acolo unde ei nu exista (valabil si pentru alte zone ale corpului).

Nu rata nici: 25 de lucruri pe care le spun femeile, iar barbatii le inteleg gresit

7. „Te iubesc“

Asta e ceva mai complicat de decodificat, pentru ca sunt foarte importante si circumstantele in care iti face declaratia. Daca nu ati facut insa sex si spera sa „marcheze“ (sau sunteti chiar in toiul partidei), primul „te iubesc“ nu inseamna mare lucru. Dar, daca hainele sunt pe voi, te priveste in ochi, te tine de mana sau ti-a pregatit o surpriza romantica, inseamna ca e sincer.

8. „Iti cer scuze pentru…“

Fie chiar ii pare rau, fie s-a saturat sa va tot certati, nu mai are chef de discutii si vrea putina liniste. Oricum ar fi, accepta-i scuzele si incheie disputa.

9. „Am nevoie de spatiu“

Simte ca il sufoci si ca esti irational de posesiva. Lasa-i ceva mai multa libertate, sa se distreze si singur sau cu baietii. Intre timp, te poti intoarce si tu la ocupatiile care iti fac placere.

10. „Putem sa ramanem prieteni?“

Traducere: „Putem sa mai facem sex din cand in cand?“

Autor: Alexandra NEDELCU

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Exit mobile version